aanmeld knop
dot

Salsa dansen in Maastricht?

logo-tekst.jpeg
Salsa dansen is erg populair. Deze Latijns Amerikaanse dansvorm brengt sfeer, gezelligheid, feest en vrolijkheid. Steeds meer mensen willen echt goed leren Salsa dansen. Als je in Maastricht woont, kan je professioneel leren dansen bij Salsa Brisa. Gezellig, tropisch, spannend en sprankelend.

Dansschool Salsa Brisa in Maastricht heeft verschillende dansleraren die les geven in Latijn Amerikaanse dansvormen. Salsadansen is populair, en apart om te zien. Als je goed kunt salsadansen ben je immers een eyecatcher op de dansvloer. Je straalt met salsadansen vrolijkheid en levenslust uit, ook is salsadansen sensueel en sexy te noemen, maar altijd op een beschaafde manier. Met salsadansen zet je je hele lichaam in, waardoor het ook nog eens heel goed is als je meer bewegen wilt. Je conditie wordt er beter van en als ondersteuning van een dieet is dansen zeker een prima manier om wat extra pondjes kwijt te raken.

 

Leraren en les

Les in Salsadansen is een ervaring op zich. Het is net of je uit bent, want je bent lekker aan het swingen terwijl je dansleraren je leren hoe je de juiste stappen zet, hoe je bewegen moet, wat mooie is, enzovoorts. Tijdens de les wordt er gezorgd dat je professioneel les krijgt terwijl je enorm veel plezier hebt en ook nog eens lekker aan het bewegen bent. De leraren bij Salsa Brisa hebben internationale roots, en zij zijn zo ervaren dat zij (wat men noemt) de echte Latin Flavour hebben.

 

 

Voorbeeld van Salsadans bij Salsa Brisa

 

Dansvormen

Op dansschool Salsa Brisa wordt les gegeven in de volgende dansvormen:

 • Salsa en andere Latijns Amerikaanse dansen
 • Afrikaanse dansvormen
 • Braziliaanse dansvormen

Workshops

Er zijn verschillende workshops te volgen die echt aan te raden zijn voor iedereen die op de dansvloer op wil vallen als een ervaren danser of danseres. De workshops en lessen kunnen zowel gegeven worden op de dansschool zelf, als ook op feesten en festivals. Zoek je zelf les in de omgeving van Maastricht, volg je en workshop op de dansschool. Je kunt kiezen uit:

 • Cursussen (Salsa, Bachata, Kizomba)
 • Workshops (dit zal voor een groep mensen een feestelijke dag worden. Bijvoorbeeld ook geschikt als een bedrijfsuitje)
 • Lessen of privéles
 • Showtraining (Bachata en Salsa)

Voor wie?

Salsadansen is voor iedereen geschikt die het graag zou willen leren. Natuurlijk zijn er altijd beperkingen, zoals iemands gezondheid of mobiliteit. Over het algemeen zijn de fysiek intensieve dansvormen het meest geschikt voor iedereen die fit genoeg is en zich soepel kan (leren) bewegen.

 • Ook geschikt voor bedrijfsuitjes
 • Ook geschikt voor groepen

Wat kost het?

Er zijn verschillende manieren om les te nemen, en de prijzen verschillen. Zoals:

 • Cursussen Salsa, Rumba, Machata: in totaal 10 uur les voor 80,- verdeeld over 8 lessen (studenten krijgen forse korting met studentenkaart)
 • Cursus Kizomba: in totaal 8 uur les voor 70,-, verdeeld over 8 lessen (studenten krijgen forse korting op vertoon studentenkaart)
 • Losse lessen: 15,-
 • Strippenkaart: Kaarten voor 8 lessen of 16 lessen. 1 lesuur duurt 75 minuten.

Meer mogelijkheden (zoals workshops, curussen, algemene informatie) is te lezen op de website

 

Locatie

Het adres van Salsa Brisa is:

 

Den Hiemel

St. Bernardusstraat 24A

6211 HL Maastricht

 

De toegang is te vinden bij de groene deur in de Helpoort. Parkeren in de omgeving is (Veelal) gratis aan de St Pieterskade en omgeving.  


Tags: salsadansen, salsa dans maastricht, workshop, curus, dansles, dansschool, bachata, Kizomba
Bronnen: salsabrisa.com
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2013-12-02
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving