aanmeld knop
dot

Kerststukjes maken? Dat doe je zo!

kerstmis.jpg
De mooiste kerststukjes maak je zelf, maar hoe? Helemaal enthousiast maak ik tegenwoordig de mooiste kerststukken, helemaal zelf. Kerstmis is een tijd van bezinning, gezelligheid, een kerstboom, en natuurlijk kerststukjes, die sfeer geven aan je huiskamer. Wie wil ook zelf de prachtige kerststukjes maken?

Met kerstmis willen we het zo gezellig mogelijk maken. Kerststukjes en kerstdecoraties voor op de kersttafel, maken het geheel af, in combinatie met een mooie versierde kerstboom. Een eenvoudig kerststukje kan iedereen wel in elkaar zetten, maar wist je dat het heel goed te leren is om professionele kerststukken en kerstdecoraties helemaal zelf te maken? Je kunt het thuis leren, dankzij de online cursus van een echte professionele bloemschikkunstenares. Maar eerst wat meer uitleg over het zelf maken van kerststukjes en kerstdecoraties.

 

Kerststukjes zelf maken

Wat heb je nodig om zelf kerststukjes en kerstversieringen te maken? Je kunt enkele stukjes knutselen oor op de tafels in huis, en kerstdecoraties voor extra accenten op de kersttafel of voor in de kerstboom, maar je kunt ook kerststukjes maken om weg te geven aan vrienden en familie, of aan die lieve eenzame buurman verderop in de straat. In elk geval is het leren maken van professionele schitterende kerststukken, snel aan te leren met deze cursus (online of op DVD naar keuze): leerkerstsukjes maken met behulp van tips, DVD of boeken: Kerststukjes leren maken, kersttips, kerstfilms, en kerstspullen

 

Fantastische cursus

Snel leer je hoe je van een gewoon kerststuk een kunstwerk maakt. Dit zijn geen gewone kerststukjes, maar echte kunstwerkjes. En dankzij de geweldige handige tips en aanwijzingen schieten de stukken uit je handen, en het resultaat is echt iets om trots op te zijn. Ik vind het heerlijk om te horen:

  • dat mensen met verbazing mijn kerststukjes bewonderen
  • mij complimenten geven over de leuke unieke decoratie
  • het ook willen leren
  • mijn hele huis naar kerstmis ruimt
  • ik trots ben op de kerstsfeer die ik kan creëren

Kerststukje, kerstboeket, kerstschilderij, kerstkrans

Je huis versieren met kerstmis kan op vele manieren. De traditionele kerstkrans kan bijvoorbeeld ook vervangen worden voor een fietswiel, helemaal versierd tot een schitterende kerstdecoratie voor aan het plafond.

 

Kersttafel versieren

De kersttafel versieren met unieke kerststukjes en kerstversieringen en bestekboeketjes, wie wil dat nou niet? Je kunt dus tot in de uiterste puntjes leren om versieringen voor kerstmis te maken.

 

Alternatieven voor een kerstboom

Als je eens geen kerstboom in huis wilt maar alternatieve versiering, dan vind je in de genoemde cursus ook legio goede tips, ideeën en lessen om je hele huis om te toveren tot een ruimte met een unieke kerstsfeer. Niet alleen decoraties maar ook objecten, kerstboeketten en wandversieringen in kerstsfeer leer je maken. Ben je een echte liefhebben van kerstmis, dan is dit een echte aanrader. Je kunt de snelle cursus zowel online downloaden als op DVD kopen. Als je hem online neemt kan je direct beginnen, de DVD moet apart worden opgestuurd natuurlijk. Een echte aanrader voor de echte kerstliefhebbers.


Tags: kerststukjes maken, kerstdecoraties, kerstmis, knutselen, zelf maken, kerststukje, kerstboom
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2013-12-04
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving