aanmeld knop
dot

Gratis Bitcoin, hoe kom je aan gratis Bitcoins?

sparen.jpg
Gratis Bitcoin, hoe komen mensen er toch aan? Terwijl het nieuws bol staat van de berichten over stijgende waarde van de Bitcoin, vraagt jij je misschien af hoe je zelf aan deze munteenheid komt. Heel erg moeilijk is het niet, je kunt ze namelijk gratis krijgen. Maar hoe? Het kost wel veel tijd en geduld als je gratis Bitcoin wilt verzamelen.

Gratis Bitcoin zijn de moeite waard om te verzamelen. Ik hoop dat je al een zogenaamde Wallet hebt, dan kan je na het lezen van dit artikel meteen zelf aan de slag om BItcoin te verzamelen, die zijn gratis maar echt. Heb je nog geen Wallet, maak er dan eerst een aan.

 

Bitcoin minen, hoe?

Veel mensen willen online geld verdienen. Bitcoin minen is niet moeilijk maar wel tijdrovend. Er zijn veel makkelijkere manieren om snel geld te verdienen. Maar er zijn ook meer manieren om coins te verdienen. Als je namelijk eenmaal een eigen Wallet (online portemonnee) hebt krijg je een walletcode. Veel wallets zijn onbetrouwbaar gebleken, een offline wallet is veiliger.

 

Hoe kom je aan Bitcoin?

 

Cryptocurrency wordt ook wel het geld van de toekomst genoemd. Het internet is zo machtig geworden, dat we straks misschien niet meer zonder kunnen. Nu kan je nog op veel manieren aan Bitcoin komen. Lees bijvoorbeeld eens dit online ebook over Bitcoin om alles over Bitcoin te weten te komen.

 

Online wallet

 

Met je Walletcode kan je Bitcoin ontvangen. Voor gratis Bitcoins moet je websites bezoeken en bekijken, en je krijgt dan per bezoek in bitcoin (veelal delen van bitcoin) in je wallet uitbetaald. Je moet je wallet code dus toevoegen aan je account waar je Bitcoins kunt verdienen (gratis) en waar kan je ze verdienen? 

 

Hoeveel is Bitcoin waard?

De Bitcoin waarde is in korte tijd enorm gestegen, van 100 dollar waarde per coin naar wel bijna 600,- per stuk, en in 2017 is de Bitcoin ruim 12.000 dollar waard. De waarde kan stijgen of zakken, maar de Bitcoin is al jaren populair. Dit virtuele geld kan je ook omzetten naar gewoon geld, door je coins te verkopen. Je kunt Bitcoin omzetten (omruilen) in andere crypto-munten bij Binance. Veel mensen die Bitcoin mijnen/verzamelen of kopen, houden hun Bitcoins echter vast, zolang de waarde nog steeds stijgt. Het is namelijk een manier om in korte tijd rijk te worden. Er zijn ook mensen die Bitcoin kopen, met de bedoeling ze vast te houden en weer te verkopen als ze nog meer geld waard zijn geworden. Dat is natuurlijk enorm spannend, maar het is wel een risicovolle manier van beleggen. Als de waarde zo snel kan stijgen kan de waarde ook snel weer dalen. Zolang de waarde stijgt willen mensen ze kopen voor het geval ze nog verder in waarde stijgen, maar ook verkopen, uit angst dat de waarde ineens weer zal dalen. Toch zijn beleggers dol op Bitcoin en velen maken er gretig gebruik van. Er wordt enorm gehandeld in deze virtuele munt en iedereen wil Bitcoins hebben.

 

Wat kan je ermee doen?

Je kunt er rijk mee worden, en ze omzetten naar cash geld, of je kunt er spullen mee betalen op internet. Steeds meer web shops accepteren Bitcoin als betaalmiddel. Ook voor web shops is het immers interessant om virtueel geld te accepteren, het 'kapitaal aan Bitcoins' even vast te houden tot het verder in waarde is gestegen, en op die manier nog meer winst maken. Bitcoin kan je ook omzetten naar gewoon geld, door ze te verkopen. Vind het antwoord op de meest gestelde vragen over Bitcoin. 

 

Als de waarde daalt?

Als de waarde drastisch daalt zullen er veel ongelukkige gezichten bijkomen op de wereld. Want als je heel veel Bitcoins hebt verzameld, ben je in principe ook heel rijk. Stel je had 1000 Bitcoins die 100,- per stuk

waard waren, maar die in korte tijd ineens 600,- per stuk waard zijn geworden. Dan heb je heel veel geld te verdienen als je je Bitcoins verkoopt voor echt geld. Ongeveer 600.000 $ in dit voorbeeld. Dit lijkt veel maar er zijn mensen die al veel meer Bitcoins hebben dat dit, aangezien ze al lang bezig zijn met minen of verzamelen. Verzamelen kan via Coinad  Zoals in dit artikel omschreven, met:

  • het bezoeken van websites.
  • filmpjes kijken.
  • games spelen.
  • enzovoorts.

Je wordt dan betaald in Bitcoin, het enige wat het je kost is tijd. Veel sites die je moet bekijken zijn websites waar je de coins kunt uitgeven, er zijn ook websites die je bekijkt waar je spellen kunt doen waar je volwassen voor moet zijn, zoals kaartspelletjes met een gok element erin. Je kunt op de sites die je bezoekt een account aanmaken maar dat is niet verplicht, je coins ontvang je toch wel. Maak dus alleen accounts aan als het websites zijn die je aanspreken en die bij je leeftijd passen. Je betaalt daar namelijk vaak weer met Bitcoin, en dat is dus niet de bedoeling. Je wilt immers eerst coins gratis verdienen, niet uitgeven.


Tags: bitcoin, gratis bitcoins, gratis coins, bitcoins krijgen, bitcoins kopen
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2013-12-05
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

gast - 2014-01-09 19:54:06  
Hoezo affiliateReageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving