aanmeld knop
dot

Denk als een miljonair en ontdek manieren om rijk te worden

logo-tekst.jpeg
Vijf dagen in de week werken van 9 tot 5 en dit veertig jaar lang als je geluk hebt. Zou het niet heel fijn zijn om je eigen tijd in te kunnen delen en geld te verdienen op internet? Van huis uit werken en daarmee een inkomen genereren. Dit klinkt onmogelijk maar is het niet. In dit artikel vertel ik waarom dit absoluut tot de mogelijkheden behoort.
ComputerComputer

Het internet

Internet is een zeer explosief groeiende markt. E-commerce Europe (de organisatie die de online verkoopcijfers in Europa bijhoudt en beheert) verwacht dit jaar een omzetstijging van 22%. Tussen de 70 en de 80% van de Nederlandse internetgebruikers heeft ooit iets op internet besteld. Dit aantal groeit alleen maar. Potentiële miljonairs zullen bij het zien van deze cijfers meteen actie willen ondernemen.

                                                           

Denk als een miljonair

Begrijp me niet verkeerd. Rijk worden lukt je niet zomaar. Het belangrijkste is dat je denkt als een miljonair. Je moet de juiste denkwijze hebben. Het valt op dat miljonairs allemaal dezelfde kenmerken bezitten. De kans is klein dat jij en ik deze kenmerken bezitten maar ook voor normale mensen is het mogelijk om rijk te worden… Hoe je dat doet vertel ik je later in dit artikel.

 

Werk op de eerste plaats voor jezelf!

Rijke mensen zijn rijk geworden door keuzes te maken die goed zijn voor henzelf. Zij willen niet hard werken om iemand anders rijk te maken. Zij willen hun eigen plan trekken en houden er niet van als er mensen om hen heen zijn die hen daarin beperken.

 

Dit betekent niet dat je maar zomaar je baan op moet zeggen en dat je niet meer moet luisteren naar wat een ander zegt. Het is erg belangrijk om altijd naar anderen te luisteren en alle nuttige informatie te gebruiken voor je eigen plan.

 

Hoe?

Je moet dus voor jezelf kiezen en dit kan risicoloos naast je (eventuele) huidige baan. Een voorbeeld van een van de vele gemakkelijke manieren om geld te verdienen via internet is affiliate marketing. Dit houdt in dat je producten van een ander op internet verkoopt. Hiervoor krijg je een provisie die kan oplopen tot 90%. Ja je leest het goed. Het is dus zaak om een product (of meerdere producten) uit te zoeken waarvoor je een hoge provisie krijgt. Hoe je dit precies doet en informatie over hoe je je fortuin uitbouwt vind je bijvoorbeeld in het  miljonairsmodel.


Tags: rijk worden, miljonair worden, online verdienen, geld
Artikel geschreven door: laurensvv.
Publicatie datum: 2013-12-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving