aanmeld knop
dot

Ergotron arm of monitorarm, om beeldscherm te bevestigen

logo-tekst.jpeg
Een Ergotron arm is een monitorarm waarmee je een beeldscherm stabiel kunt optillen, door de arm aan de tafel of de muur te bevestigen. Dit is vooral ook handig voor digital artists, die met tablets werken en die het beeldscherm moeten kunnen draaien en kantelen, om te kunnen tekenen.
ComputerComputer

Een monitorarm voor het bevestigen van een tekentablet is ideaal voor digitale kunstenaars. De digitale artist is echt de kunstenaar van deze tijd. Er worden schitterende kunstwerken gemaakt door artiesten die digitaal werken. Ook ontwerpers van grafisch werk, zoals logo's of afbeeldingen voor op websites, maken hun designs op pc of bij voorkeur het tekentablet. Hoe professioneler je werkt hoe grote je behoefte aan een monitorarm zal worden.

 

Hoe werkt de monitorarm?

Een monitorarm kan met een klem aan een tafel bevestigd worden, en die klem maakt deel uit van de arm. Aan de andere kant van de arm wordt het tablet bevestigd. Dankzij de arm is het tablet zeer goed te manoeuvreren. Kunstenaars kunnen het tekentablet bijvoorbeeld zelfs op schoot nemen. Maar ook heel hoog zetten, of juist laag, naar links en rechts. Dankzij de mogelijkheden die het tablet krijgt is het voor de artiest enorm lekker werken.

 

Voordelen van een arm

  • mobiliteit van het device stabiliteit van het tablet
  • meer mogelijkheden voor de artiest
  • RSI voorkomen
  • Mogelijkheid om tekeningen te draaien
  • Tekenen met de natuurlijke kromming van de pols Verbeteren van je kunstwerken

Muurarm

Er bestaan ook muurarmen, bijvoorbeeld voor beeldscherm of tv. Dit scheelt ruimte en je hebt geen tv kastjes meer nodig.


Tags: muurarm monitorarm ergotron beeldscherm tekentablet robotarm
GamesGamesArtikel geschreven door: TryOut.
Publicatie datum: 2013-12-20
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving