aanmeld knop
dot

Zorg dat u niet teveel betaalt voor uw kattenvoer

katcypers.jpg
Als u de trotse bezitter bent van een kat dan wilt u deze natuurlijk goed gaan verzorgen. Het juiste kattenvoer kiezen is dan ook erg belangrijk. We kennen bij de katten twee soorten voer en dit is het natvoer en het droogvoer.
DierDier

Met natvoer wordt dan bedoelt het voer in de blikjes wat vocht bevat, en met droogvoer doelen we op de brokjes in de pakken of via losse verkoop per pond of kilo. Als u een goede verzorging voor uw kat wilt dan is het raadzaam deze twee soorten voedsel te gaan combineren. U zou dan dagelijks een beetje van elk kunnen gaan geven of het gaan omwisselen om de dag.

 

Het belang van vocht

Als u alleen droogvoer geeft, wees dan extra alert op het aanbieden van vers drinkwater. U zal ziend at wanneer u de kat een dag droogvoer geeft, hij vanzelf vaker water zal drinken. Geeft u de kat natvoer zit er weliswaar wel vocht in het voedsel maar de kat wil ook dan de mogelijkheid hebben om vers water te drinken.

 

Kattenvoer voor kittens of oude katten

Er is ook voer speciaal voor kittens of voor oude katten, het is wel raadzaam om dit te geven mocht u een kitten of een senior kat hebben. Het bevat extra voedingsstoffen die bij de leeftijd passen. Een jonge kat heeft bijvoorbeeld veel meer behoefte aan eiwit en het is dan ook raadzaam om junior voer te geven aan een kitten, het is voer waar meer eiwit in zit. De kat zelf zal als deze de keuze heeft de voorkeur geven aan natvoer en het is ook raadzaam om dit voor te gaan schotelen. Dit komt omdat in natvoer tot wel tachtig procent vocht zit. Als een kat in het wild een prooi heeft dan bezit deze ook veel vocht en natvoer is dus een veel betere manier van voeden aangezien dit het meest de natuurlijke situatie benaderd.

 

Waar koopt u nu het goedkope kattenvoer?

Nu wilt u natuurlijk weten waar u het kattenvoer voordelig kunt gaan aanschaffen. Er is een grote vraag naar goedkoop kattenvoer en dit kunt u ook snel en voordelig online gaan kopen. Dit doet u dus bij een online dierenwinkel. Hier is niet alleen de prijs lager maar de keuze is er ook nog eens enorm. De online dierenwinkel brengt verder gemak met zich mee, bestellen doet u vanuit uw luie stoel en het betalen gaat eenvoudig en snel.

 

Kattenvoer bestellen

Zo heeft u ook de keuze uit vele mogelijkheden tot betalen en hieronder zijn iDeal, creditcard en overschrijving. Mocht u nu de voorkeur geven om achteraf te gaan betalen dan is dit ook mogelijk en u krijgt dan een acceptgiro met de bestelling meegeleverd. Bent u dus op zoek naar goed en goedkoop kattenvoer neemt u dan eens een kijkje bij de online dierenwinkel.


Tags: kattenvoer, katten, diervoeding, vlees, katteneten, kittens
DierDierArtikel geschreven door: Thegen.
Publicatie datum: 2014-01-01
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving