aanmeld knop
dot

Pannasoccer, sportief gezond spelplezier voor de jeugd.

Voetbal.jpg
Pannasoccer is ontstaan uit de Surinaamse straat-voetbalcultuur. De vertaling voor het woord is "poortje." wat in het voetbal staat voor het door de benen spelen van de bal van de tegenstander. Wanneer je een "poortje" of "panna" scoort bij je tegenstander, betekent dit een "knock-out"! Van 1 tegen 1, tot 5 tegen 5 spelers.

De huidige leefomgeving geeft steeds minder ruimte om op straat te voetballen, steeds meer verkeer. Mede daarom is de pannakooi of het pannaveld ontwikkeld. De markt biedt u een ruime keuze uit panna-velden en pannakooien. Open, gesloten, groot, klein, diverse verschillende afwerkingen en kwaliteiten. Kortom, pannasoccer is sportief spelplezier voor uw jeugd. Maar nu, stel u wilt een pannaveld aanschaffen, waar moet u dan rekening mee houden? Het aanbod op de markt is namelijk overweldigend. 

 

Pannakooien

Belangrijk is: “Waar komt de kooi of het veld te staan?” Niemand wil in zijn of haar tuin zitten en de hele avond irriterende contactgeluid horen, geknal van de bal tegen de wand. En dat daardoor datgene wat vreugde in de wijk moest brengen, uiteindelijk zorgt voor tweespalt en strijd, door contact-geluidsoverlast. Voor dit soort situaties zijn er pannakooien- en velden met contactgeluidsdemping. Eventueel met certificaat.

 

Afsluitbare pannakooi

En spelende jeugd maakt lawaai, hier kunt u dan weer voor de oplossing kiezen om een afsluitbare kooi te nemen, zodat u de pannakooi bepaalde tijden kunt sluiten er niet in gespeeld wordt… Hoeveel mensen hebben we zelf vroeger wel niet geplaagd met ons straatvoetbal? Ook zijn er situaties waar het de beste keuze is om ook de kooi van boven dicht te maken.

 

Speelondergrond:

U heeft de keuze uit verschillende ondergronden, waaronder;

  • Kunstgras:  Kunstgras op Lava, kunstgras op een foamlaag, kunstgras op foam op een bestaande ondergrond, vastgezet met rvs-strippen. En dan nog eens de verschillende soorten kunstgras en verschillende soorten infill.  En wist u dat ook bij kunstgras valdemping mogelijk is.
  • Waterdoorlatend beton, met diverse kleuropties als afwerking.
  • Giet-rubberen speelvloer, met valdempende eigenschappen, leverbaar in diverse kleuren. Een dikkere laag geeft een hogere valdemping.

Maar wordt het plezier nu echt groter van een kunstgrasmat, een val-dempende ondergrond? Wij hadden vroeger ook wel eens de knieën of handen stuk door een potje straatvoetbal, en hoe erg vonden we dat nu echt? Wilt u meer weten, Neem rustig vrijblijvend een kijkje op de site van basis pannaveld tot topcourt!


Tags: pannakooi, straatvoetbal, voetbal, jeugd, pannaveld
Artikel geschreven door: SKWshop.
Publicatie datum: 2014-01-05
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving