aanmeld knop
dot

Wimper Extensions voor lange volle wimpers

make-up.jpg
Wimper Extensions zijn stukje namaakwimper die tussen of op je eigen wimpers worden geplaatst, waardoor je prachtige lange en volle wimpers krijgt. Wimperextensions zijn er in verschillende soorten en maten, van zeer theatrale wimpers tot bescheiden aanvulling. Flares zijn er in verschillende lengtes.

Wimperplukjes of Flares zijn samengevoegde haartjes die tezamen een plukje wimperhaar vormen, deze worden tussen de echte wimpers in geplakt voor een mooi dramatisch effect op je ogen. Het zetten van deze plukjes is minder werk dan het een voor een plakken van afzonderlijke wimperhaartjes, de zogenaamde Wimper Extensions. Het resultaat van wimperplukjes is niet zo natuurlijk als de one-bij-one techniek, maar toch heel mooi. Ook is het leuk voor een avondje uit, als je met nadruk je mooie ogen wilt laten zien.

 

Wimperstrips of plakwimper

Iedereen kent de wimperstrip of plakwimpers natuurlijk wel. Deze bestaat al heel wat jaren en zelfs onze moeders en oma's droegen ze soms al. Er zijn nog steeds zeer mooie plakwimpers te verkrijgen, maar tegenwoordig zijn er veel meer methodes om de wimpers voller en langer te maken. Een echt wimper haargroeimiddel bestaat helaas nog niet, maar wie weet maken we dan in de komende tien jaar nog mee. Vooralsnog kan je je wimpers geweldig leuk op pimpen met de nieuwste trends, Wimper Extensions, of Flares.

 

 

 

Wimper Extensions of Flares

One-by-one wimper extensions zien er heel natuurlijk uit. Als de haartjes stuk voor stuk goed worden aangebracht zie je niet dat ze niet echt zijn. De haartjes worden op de echte haartjes van je wimpers geplakt waardoor je wimpers dikker en langer worden. Het eindresultaat is erg mooi en heel natuurlijk, zoals in bovenstaand filmpje goed te zien is.

 

Volledige wimper of plakwimper

De volledige wimper of plakwimper wordt vlak bovenop de echte wimperharen geplakt, daarna eventueel nog aangezet met mascara, waardoor een heel vol effect ontstaat. Tegenwoordig zijn plakwimpers heel fijn en mooi gemaakt. Door de goede lijm blijven ze goed zitten en zijn ze achteraf ook eenvoudig weer te verwijderen. Plakwimpers en Wimper Extensions blijven trendy. Voor het meest natuurlijke effect raden wij de extensions aan. En dan maar knipperen met je mooie wimpers.


Tags: wimper extensions, lange wimpers, volle wimpers, wimpers opvullen, plakwimpers, valse wimpers
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2014-01-07
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving