aanmeld knop
dot

B-Brave of MainStreet?

feest.jpg
B-Brave en MainStreet zijn twee BoyBands die in korte tijd beroemd werden in Nederland. Tussen de fans van de beide popgroepen is helaas nogal wat haat en nijd. Ben je een MainStreet fan, dan ben je meestal geen B-Brave fan, en andersom. Welke band is het beste?

Zowel B-Brave als MainStreet hebben veel succes in Nederland en België. MainStreet bestond iets eerder en is met vier man erg populair in Nederland. Ze hebben een carrière als een speer doorgemaakt en presteren het om hit na hit te scoren. B-Brave heeft met 5 man een groep gevormd en doen het ook goed. De fans van beide popgroepen bestrijden elkaar op internet over de vraag welke groep beter is. Natuurlijk wordt er ook heftig gediscussieerd over welke jongens knapper zijn, welke beter zingen, welke liedjes beter zijn, enzovoorts.

 

B-Brave of MainStreet videoclips

Beide popgroepen maken natuurlijk videoclips. Toen MainStreet in 2013 de videoclip voor My MInd Is Blown opnam in een school, volgde B-Brave niet zolang daarna met een videoclip die in dezelfde school was opgenomen. Hoewel dit voor ergernis zorgde (mogelijk is er bewust gekozen voor dezelfde locatie omdat negatieve publiciteit ook kijkers trekt) werd dit door de meeste mensen als flauw beschouwd. Kwaliteit heeft immers geen kopieergedrag nodig? Maar ook het kapsel van een van de B-Brave zangers, Cassius, lijkt wel heel erg veel op het kapsel van Owen Playfair van MainStreet. Het lijkt er dus wel op dat B-Brave er alles aan doet om op MainStreet te lijken, maar of ze daar in slagen? MainStreet is een unieke band, met een mooie eigen uitstraling. B-Brave is meer ge-Amerikaniseerd en daardoor wellicht een beetje doorsnee, maar beide bands mogen gezien en gehoord worden.

 

 

MainStreet (mooiste) clip 'Hell's A Lot LIke Love,' gefilmd in een prachtige authentieke sfeer

 

Samenstelling bands

B-Brave heeft 5 bandleden:

  • Kaj
  • Samuel
  • Dioni
  • Cassius
  • Jai

MainStreet heeft 4 bandleden

  • Owen
  • Nils
  • Rein
  • Daan

Gerelateerde artikelen:


Tags: MainStreet, B-Brave, Nils Kaller, Kaj, Samuel, Dioni, Jai, Rein,Daan
Artikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2014-01-11
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving