aanmeld knop
dot

Manieren om je Tanden te Bleken

gebit.jpg
Manieren om je tanden te bleken. De kleur van de tanden is bij iedereen verschillend en wordt bepaald door uw DNA. Het eten, drinken en roken heeft veel invloed op de aanslag van uw tanden en deze aanslag is verantwoordelijk voor de kleur van uw gebit. Ook bij het ouder worden krijgen de tanden een gele kleur.

Witte tanden worden gezien als aantrekkelijk, verzorgd en geeft een mens veel zekerheid. Daarom kiezen veel mensen ervoor om hun tanden te laten bleken. Om uw tanden te kunnen bleken zijn er vele manieren en mogelijkheden. Zo bestaan er verschillende producten voor thuis de tanden te bleken, maar u kunt ook een bezoek bij de tandarts of mondhygiënist brengen.


Zelf tanden bleken

Het thuis bleken is een stuk goedkoper dan de behandeling van de tandarts. Daarentegen kan het ook meer risico's met zich mee brengen en een minder goed resultaat geven. Het thuis bleken kan met een gel waarin de stof peroxide is verwerkt. Er zijn veel verschillende producten op de markt te verkrijgen maar de meest effectieve manier, waar ook al vaak onderzoek naar gedaan is, zijn de artikelen met een bitje waarin de gel wordt gegoten. Helaas is dit bitje niet op maat gemaakt waardoor de behandeling vaak lastig uitvoerbaar is. Het bitje zit bijvoorbeeld te wijd of juist te strak om de tanden, of de gel loopt er al snel tussenuit. Er zijn echter ook prima withening sets om je tanden thuis te bleken. 

 

Tanden laten bleken bij de tandarts

Uw tanden laten bleken bij de tandarts is een lang proces wat ongeveer twee tot vier weken in beslag neemt. Allereerst wordt er een afdruk van uw gebit gemaakt vervolgens wordt er een mal gegoten van deze afdruk. Hiervan wordt er een bitje gemaakt met een lepel eraan vast zodat de bleekgel er makkelijk in gegoten kan worden. Het voordeel van deze methode is dat de behandeling voor u op maat gemaakt is. Het proces moet dagelijks herhaald en kan verder gewoon thuis uitgevoerd worden.

 

Laserbleken of powerwhitening

De methode laserbleken ook wel powerwhitening genoemd is zeer prijzig maar met een sneller en veiliger resultaat. Er wordt geen warmte gebruikt met de laser waardoor er geen schade kan ontstaan. U kunt deze behandeling uit laten voeren door verschillende klinieken maar ook bij vele tandartspraktijken.


Tags: tanden thuis bleken, mooie tanden, witte tanden, tanden bleken
Bronnen: tandenthuisbleken.nl
Artikel geschreven door: MooieTanden.
Publicatie datum: 2014-01-13
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving