aanmeld knop
dot

Tips om online succes en verdiensten te krijgen

dreamstime_xs_24667193.jpg
In dit artikel leer je meer over online succes behalen en dus meer verdiensten te krijgen. Misschien maak je je zorgen over je pogingen om doelen te bereiken op internet, zoals bijvoorbeeld klanten vinden. Je moet inderdaad de weg kennen. Er zijn veel verschillende manieren om een eigen inkomstenbron op te zetten met je computer. Maar welke is voor jou geschikt en hoe bouw je je eigen bedrijf op?
ComputerComputer

Om succes te hebben met een onderneming moet je eerst duidelijk in kaart brengen wat je doelen zijn.  Maak dus een plan. Stel doelen en werk er vervolgens aan om deze stap voor stap te verwezenlijken.  Maar hoe pak je dat aan? Bepaal in eerste instantie in welke richting jouw passie ligt. Wil je bijvoorbeeld een webshop beginnen? Of wil je producten verkopen via sociale media? Of wellicht voel je meer voor dropshipping, of het maken van apps, of het schrijven van e-books. Wat je ook kiest, kies iets waar je hart ligt. Het opzetten van elke methode vergt altijd tijd en de wil om doelen te bereiken, dan is de kans op Internet succes vele malen groter dan wanneer je niet weet wat je wilt.

 

Online succes tip 1: Doelen stellen voor online succes.

 • Schrijf de doelen voor jezelf op.

 • Verdeel de doelen in haalbare stappen.

 • Houd de voortgang en het resultaat van de doelen goed in de gaten.

 • Analyseer de doelen en waar nodig stel ze bij.

Focus houden

Het creëren van doelen zorgt er voor dat je focus blijft houden en dat je stappen zet in de juiste richting van het behalen van succes. De doelen die je voor jezelf stelt zorgen ervoor dat je actief bezig blijft en op den duur het gewenste resultaat behaalt.

 

Zorg er voor dat de doelen realistisch zijn, acceptabel en tijdgebonden

 • Realistische doelen stellen. Ga na of de doelen die jij stelt haalbaar zijn en of je genoeg kwaliteit en vaardigheden hebt om deze doelen te bereiken.
 • Acceptabel. Je gaat na of het doel wat je hebt gesteld het juiste doel is. Je houdt het doel in de gaten en mocht het te weinig opleveren dan stel je het doel bij.
 • Tijdgebonden. Zorg er voor dat je een deadline hebt om de doelen bereiken. Dan voel je je genoodzaakt om deze doelen te halen. Het zorgt voor een stok achter de deur.

Elk doel is te bereiken als je het op de juiste manier aanpakt en blijft volhouden. Op deze manier krijg je vanzelf sneller meer online succes.

 

Online succes tip 2: Ken je klanten om online succes te behalen

Wie zijn jouw klanten? Dit is een belangrijk vraagstuk. Als je meer succes wilt behalen online dan zul je moeten weten wie jouw klanten zijn en wat ze willen. Stel jezelf daarom eens de volgende vragen:

 • Waar bevinden de meeste klanten zich?
 • Wie heeft het meeste baat bij mijn dienst of product?
 • Voor welke doelgroep is het geschikt? Voorbeeld voor vrouwen of mannen?
 • Is de dienst of het product voor iedereen te betalen?

Ken de behoeftes van je klanten

Hoe zorg je er voor dat je weet waar de klant naar zoekt. Dit doe je door middel van de juiste zoekwoorden te kiezen voor jouw dienst of product. Deze zoekwoorden worden gebruikt voor de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. De meeste mensen willen snel resultaat en direct de beste positie voor concurrerende zoekwoorden. Dit is veelal niet de juiste manier. Het beste kun je eerst gaan richten op zoekwoorden waar minder concurrentie voor is. Het voordeel hiervan is dat je meer kans maakt om hoger in de zoekmachines te komen. Een handige tool voor het kiezen van de juiste zoekwoorden is keywoordplanner. Dit is een hulpmiddel om te kijken wat de beste zoekwoorden voor jouw niche zijn.

 

Het gebruik van keyword planner:

 • Ga naar Google en typ keyword planner in en open deze.
 • Typ in de keyword planner de zoekwoorden die jij wilt gaan gebruiken.
 • Kies de locatie en de gewenste taal
 • Kies onder “optie” voor zoekwoorden de variant “exact” dan krijg je het precieze aantal mensen wat zoekt op deze zoekwoorden in de zoekmachine.
 • Je zult zien als je de juiste zoekwoorden gebruikt je meer succes gaat krijgen en dus meer verdiensten.

Dit helpt enigszins om een indruk te krijgen waar mensen naar zoeken, en hoe vaak. Het allerbelangrijkste blijft echter de inhoud van je teksten op je webshop (of blog, et cetera). Kwalitatief goede teksten, die met zorg zijn geschreven, scoren het beste bij zoekmachines.

 

Online succes tip 3: blijf kritisch

Er zijn al heel wat handleidingen en boeken geschreven over allerlei zaken waar je op internet verdiensten mee kunt genereren. Veel van deze handleidingen zijn geschreven om er geld aan te verdienen. Op zich is daar niets verkeerds aan, maar je moet er zelf ook iets aan hebben.


Tags: online succes, online verdiensten, internet succes, onderneming succesvol maken, goed verdienen
Artikel geschreven door: balou.
Publicatie datum: 2014-01-13
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving