aanmeld knop
dot

Telefoonhoesjes als mode-item

iphone.jpg
Telefoonhoesjes zijn steeds vaker een item dat gebruikt wordt omdat het er leuk uit ziet, en ze worden minder gebruikt omdat ze functioneel zijn. Dit is op z’n minst opvallend, omdat het originele doel van telefoonhoesjes natuurlijk ligt bij de bescherming van de telefoons zelf.
ComputerComputer

Mode

Telefoonhoesjes worden steeds vaker als mode item gebruikt. Vrouwen passen het aan bij hun outfit van de dag. Ze zoeken dan ook een hoesje dat past bij de kleur van hun jasje of bij het patroon van wat ze dragen. Ook vinden vrouwen het over het algemeen leuker om een opvallend hoesje te dragen bij hun telefoon dan mannen.

 

Kleur en glitter

Bij vrouwen zijn vooral gekleurde hoesjes erg populair. Ook glitter blijken het erg goed te doen. Het is natuurlijk wel zo dat dit vooral past bij een bepaald type vrouw. Het type vrouw dat erg modebewust is en van een verzorgd uiterlijk houdt zal sneller kiezen voor en telefoon hoesje met glitters erop dan een sportieve vrouw. Een sportieve vrouw zal sneller kiezen voor een iets simpeler hoesje dat te maken heeft met sport. En zakenvrouw zal misschien sneller gaan voor een hoesje in de vorm van een enveloppe.

 

Mannen

Hoewel mannen minder snel zullen gaan voor een mode bewust hoesje voor hun telefoon, bestaan er zeker wel hoesjes die bedoeld zijn voor de doelgroep van volwassen mannen. Zo bestaan er voor mannen die grote auto liefhebbers zijn speciale hoesjes die op die voorkeur aangepast zijn. Er bestaat bijvoorbeeld een hoesje in de vorm van een auto die verdacht veel lijkt op het wereld beroemde merk Ferrari.  

 

Bekende mode ontwerpers

Het is de bekende mode ontwerpers dan ook absoluut niet ontgaan dat er een trend is ontstaan op het gebruik van mode bewuste telefoonhoesjes. De mode ontwerpers van de grootste mode huizen ter wereld zijn hier dan ook vol in mee gegaan en hebben op een zeer modieuze en waardevolle manier bijgedragen aan de opkomst van de populariteit van modieuze hoesjes voor onze dierbare telefoons.

 

Toekomstperspectief

Er bestaat een grote kans dat telefoon hoesjes in de toekomst alleen maar populairder worden. Het ontwerp van de telefoon zelf wordt dan minder belangrijk, maar het hoesje daarentegen zal steeds relevanter worden. Het is leuk om te speculeren over hoe de telefoonhoesjes zich dan zullen ontwikkelen. Misschien worden er wel complete tassen ontwikkeld voor een simpele telefoon. Of misschien worden de hoesjes voor onze telefoon wel steeds meer minimalistisch, zonder alle versiersels die juist in deze tijd zo populair zijn. Wie weet bestaan er over 10 jaar alleen nog maar een aantal soorten telefoonhoesjes, of is het aantal juist enorm verveelvoudigd. Het is momenteel allemaal nog onzeker. Wat in ieder geval zeker is, is dat de markt voor telefoonhoesjes er een is die absoluut in opkomst is en zich nog vele jaren verder zal ontwikkelen. 


Tags: goedkopetelefoonhoesjes.com, telefoonhoesjes, bescherming voor je telefoon
GamesGamesArtikel geschreven door: hoesjesvoorjetelefoon.
Publicatie datum: 2014-01-21
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving