aanmeld knop
dot

Goedkoop verhuizen door Studenten

logo-tekst.jpeg
Dienen particuliere verhuizingen in Eindhoven een hoop geld te kosten? Niet bij Student Movers! Bij ons kiest u voor een effectieve werkwijze en slim gebruik van het internet. Zo ontvangt u professionele hulp bij uw verhuizing, maar zijn we toch gegarandeerd 40% goedkoper dan een Erkende Verhuizer.
GamesGames

Verhuizen in Eindhoven? Onze flexibele studenten denken uitstekend mee met u als klant, waardoor u op een voordelige manier kunt verhuizen en de verhuizing zeer soepel zal verlopen. Particuliere verhuizingen in Eindhoven hoeven zo niet langer veel tijd of geld te kosten, waardoor u op een voordelige manier naar uw nieuwe woonruimte kunt verhuizen.

 

Digitale communicatie

Student Movers is een stuk goedkoper dan andere verhuisbedrijven. Waarom? Wij kunnen de tarieven voor particuliere verhuizingen in Eindhoven onder andere zo laag houden vanwege het feit dat de communicatie zoveel mogelijk digitaal plaats zal vinden. Zo bieden we u allereerst de mogelijkheid om uw gegevens online bij ons in te vullen. We hoeven op die manier niet bij u langs te komen voor de kennismaking, waardoor we een hoop kosten kunnen besparen. De bespaarde kosten worden uiteraard netjes aan u doorberekend, waardoor u hier uiteindelijk van profiteert. Verder kiezen we ook ter voorbereiding op de particuliere verhuizingen in Eindhoven zoveel mogelijk voor digitale communicatie, om de kosten laag te houden.

 

Heldere prijzen particuliere verhuizingen in Eindhoven

Student Movers werkt bovendien met heldere prijzen voor de particuliere verhuizingen in Eindhoven. Zo bieden we u de mogelijkheid om vanaf €45 per uur een verhuizer in te huren, die de beschikking heeft over een ruimte vrachtwagen. U ontvangt niet alleen de hulp van een paar sterke armen, maar ook de kennis en kunde die onze flexibele studenten hebben opgedaan binnen hun werk als professionele verhuizer. De particuliere verhuizingen in Eindhoven verlopen zo op een vlotte en soepele manier, waardoor u zo snel mogelijk kunt starten met het inrichten van uw nieuwe woning.

 

Senioren verhuizen

Senioren verhuizen in Eindhoven vaak vanwege het feit dat ze kleiner willen gaan wonen. Daarnaast kunnen we het ons goed voorstellen dat u graag wat dichter bij de verschillende faciliteiten wilt wonen, om daar op een gemakkelijke manier gebruik van te blijven maken. Wanneer we senioren verhuizen in Eindhoven zorgen we graag voor een uitgebreide aandacht voor u als klant. Aangezien wij een relatief kleine onderneming zijn houden we de lijnen kort. Zo bent u bij ons degene die centraal staat, waardoor de verhuizing plaats zal vinden op de manier die u van tevoren voor ogen had. Verhuizen kan vaak extra stress geven. Er moet veel geregeld worden, zoals:

  • uitzoeken spullen (wat gaat mee en waar doet u afstand van)
  • inpakken spullen
  • het zo organiseren dat u al uw spullen gemakkelijk terug kunt vinden in de nieuwe woning
  • adreswijzigingen versturen
  • contracten en dergelijke opzeggen die met het oude huis te maken hebben
  • zaken regelen voor het nieuwe huis
  • enzovoorts

Behulpzame studenten

Studenten die senioren verhuizen in Eindhoven doen bij ons allemaal een sociale opleiding (SPH), waardoor ze als geen ander weten hoe ze u het best kunnen benaderen. Zo zal de verhuizing op een prettige manier plaatsvinden en kunt u ons desgewenst ook zelf gerust een handje helpen, maar het zware werk nemen de studenten echter graag voor u uit handen, waardoor u zelf geen omkijken heeft naar de meer lastige elementen van de verhuizing. Wanneer we senioren verhuizen in Eindhoven dan zorgen we er voor dat dit op een soepele en prettige manier verloopt, waardoor u snel kunt gaan starten met de inrichting van uw nieuwe woonruimte.

 

Voordelig senioren verhuizen

Senioren verhuizen in Eindhoven hoeft wat ons betreft bovendien niet veel te kosten. Wij maken graag gebruik van digitale communicatie, maar werken daarnaast met flexibele studenten waardoor we de kosten laag kunnen houden. Zo kunt u al vanaf €45 per uur gebruik maken van onze behulpzame krachten. De student zal gebruik maken van een ruime vrachtwagen, waardoor uw spullen doorgaans in een keer verhuisd kunnen worden. Zo kunnen we senioren verhuizen in Eindhoven zonder de kosten hoog op de laten lopen en profiteert u aan de andere kant toch van een warme service.


Tags: senioren verhuizen eindhoven ,verhuizen eindhoven ,goedkoop verhuizen eindhoven
Artikel geschreven door: Stanley.
Publicatie datum: 2014-01-22
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving