aanmeld knop
dot

Justin Bieber drugs

JUstinBieber.jpg
Januari 2014 gonst het opnieuw van de geruchten dat Justin Bieber verslaafd zou zijn aan drugs. Drugs zouden zijn aangetroffen in zijn huis. Zijn huis werd onderzocht na zijn arrestatie enkele dagen eerder, nadat hij gevangen was gezet omdat hij onder invloed door een woonwijk had gescheurd met een gehuurde auto.

Wat is er nou eigenlijk van waar van de geruchten dat Justin Bieber verslaafd zou zijn aan drugs? Justin Bieber wordt al enige tijd in verband gebracht met drugsgebruik, waarbij voornamelijk weet steeds genoemd wordt. Marihuana is verslavend. Andere drugs waar hij volgens de pers aan verslaafd aan zou kunnen zijn die worden genoemd zijn:

  • Sizzurp (Verslavend en gevaarlijk drankje met medicijnen gemengd)
  • Xanax (dit is een middel wat een huisarts kan voorschrijven, om rustig te blijven en te ontspannen)
  • Alcohol (hij is 19 jaar, dan is alcohol niet verboden. Alleen rijden onder invloed is natuurlijk wel levensgevaarlijk)
  • Wiet (blowen) Dit is wel verslavend

Wat er allemaal van waar is, blijft een beetje gissen, want geruchten worden maar al te vaak overdreven. Maar dat er wel iets van waar zal zijn, lijkt wel aannemelijk. Drugsgebruik is namelijk niet altijd even gemakkelijk te verbergen, en zeker niet als je een hectisch leven leidt zoals Justin Bieber. Waar rook is, is vuur, zeggen ze wel eens. En Justin Bieber is niet voor niets gearresteerd en ook is zijn huis niet voor niets doorzocht.

 

Wat is Sizzurp?

Sizzurp is een gevaarlijk drankje wat mensen zelf samenstellen door een mix van o.a. bepaalde frisdrank met medicatie. Het bevat naast ingrediënten zoals Sprite en Jolly Rancher, ook gevaarlijke middelen zoals codeïne en promethazine en/of codeïnesiroop. Lil Wayne zou ook Sizzurp gebruiken en daar onlangs bijna aan zijn overleden. Ook Rick Ross is volgens persberichten verslaafd aan Sizzurp en heeft zelfs toevallen gehad als gevolg van het gebruik. Wil dit nu zeggen dat Justin Bieber ook dezelfde problemen heeft? Op dit moment is daar niet heel veel zinnigs over te zeggen. De geruchtenmolen is op gang en zolang die geruchten niet officieel bevestigd worden kun je beter niet alles te geloven wat je hoort of leest. Journalisten schrijven graag over Justin Bieber, en als er geen nieuws is, wordt dat helaas ook weleens verzonnen of uit zijn verband getrokken. Toch is de kans ook wel erg groot dat er zeker wel een en ander van waar zal zijn. Het komt steeds vaker voor dat Justin Bieber in verband wordt gebracht met het gebruik van drugs. Zolang het om marihuana gaat is er nog wel hoop dat hij er weer vanaf zal komen, als hij andere drugs zou (gaan) gebruiken kan het ook bergafwaarts met hem gaan. Bovendien is hasj (wiet, marihuana) tegenwoordig erg verslavend en het gebruik ervan is zeker af te raden. Het gebruik van deze drug wordt ook wel 'blowen' genoemd.

 

Fan van Justin Bieber?

Als je een fan bent van Justin Bieber, wat kan je dan doen? Het beste is om je hoofd koel te houden en niet helemaal in de stress te schieten door de berichten in de krant en op tv en internet meteen allemaal te geloven. Pas na een tijdje weet je wat er echt van waar is want de pers, wereldwijd, verzinnen graag van alles over grote sterren. Sensationele nieuwtjes verkopen namelijk goed. Verder kan je op twitter natuurlijk wel een beetje laten merken dat je vindt dat Justin Bieber in elk geval van de drugs af moet blijven. Voor zijn fans heeft hij alles over, dus dat zal hem best een beetje de goede kant op kunnen sturen. Als Justin Bieber echt verslaafd is aan drugs zal het vroeg of laat uitkomen. Dus laten we er maar het beste van hopen met zijn allen. Hij heeft aangegeven een tijdje met zingen te stoppen. Dat kan erop wijzen dat hij een beetje overspannen is en dat hij ook een poosje rust nodig heeft om van de drugs af te komen. Dat gaat hem vast lukken.


Tags: Justin Bieber drugs
Bronnen: Telegraaf, YouTube
Artikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2014-01-25
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving