aanmeld knop
dot

De beste tips om af te vallen

dieet.jpg
Welke tips kun je gebruiken om af te vallen? Dansen is bijvoorbeeld een vermakelijke en effectieve wijze om af te slanken. Het is mogelijk om veel calorieën te verbruiken met dansen. Je kunt het eenvoudig thuis doen of op de dansschool. Het is mogelijk om zo’n 300 calorieën verbruiken met 60 minuten dansen.

Dansen om af te vallen

Dansen is een vermakelijke en effectieve wijze om af te slanken. Het is mogelijk om veel calorieën te verbruiken met dansen. Je kunt het eenvoudig thuis doen of op de dansschool. Het is mogelijk om zo’n 300 calorieën verbruiken met 60 minuten dansen.

 

Vermijd geraffineerde producten

In geraffineerde producten zitten veel slechte voedingsstoffen. De geraffineerde etenswaren krijgen tijdens de productie veel overbodige toevoegingen. Er zitten doorgaans ook veel vetten in de geraffineerde producten.

 

Producten met suiker kunnen beter vermeden worden

Wanneer je enkel suiker uit je eetpatroon wegdoet dan vallen bijna alle personen al kilo’s af. Producten met suiker worden direct omgezet naar glucose in de bloedbaan. Een teveel aan glucose wordt door het lichaam opgeslagen als vet. Kies voor natuurlijke suikers, zoals frit en beperk teveel zoetigheid of koolhydraten. 

 

Eet vaker een ei

Eieren passen in vrijwel elk dieet. In veel maaltijden kunnen eieren gegeten worden. Het eiwit van eieren heeft een hoge biologische waarde. De dooier van een ei bevat veel voedingsstoffen. Je kunt meer over eiwitten lezen, bijvoorbeeld over een Eiwittendieet.

 

Houdt een dagboek bij waar je je progressie in bijhoudt

Het is goed om ergens vast te leggen waarom je vet wilt verliezen. Wanneer je het vervolgens moeilijk hebt dan pak je deze motieven erbij. Dit levert je een nieuwe motivatie. Het kan zijn dat je dat net nodig bent.

 

Kies de trap als je kunt kiezen

Wanneer de kans zich voordoet verkies deze dan. Vermijd liften en roltrap. Je verbruikt veel meer energie door de trap te nemen. Dit is simpel in te passen in je levensstijl.

 

Je maaltijden van tevoren klaarmaken

Bereid al je maaltijden van tevoren. Je kunt vervolgens precies je porties uitmeten. Hoeveel calorieën je binnenkrijgt weet je dan precies. Je verhindert hiermee dat je voor ongezond eten kiest.

 

Grote borden zijn verleden tijd

Gebruik kleinere borden. Het voordeel hiervan is dat je op kleinere borden niet zo veel kunt eten. Teveel eten is dan verleden tijd. Het komt vaak voor dat je na het kleinere bord ook voldoende gevuld bent.


Tags: afvallen, dieet, afslanken
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: mulder.
Publicatie datum: 2014-01-26
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving