aanmeld knop
dot

Woningcorporatie Stadgenoot

logo-tekst.jpeg
Stadgenoot is een woning corporatie in onze prachtige hoofdstad Amsterdam. Stadgenoot heeft verschillende vastgoedbezittingen in Amsterdam zelf, maar ook in Diemen en in de gemeente Ouder-Amstel.

Woningen Stadgenoot bezit een groot aantal woningen. Met onder andere ongeveer 30.000 sociale huurwoningen, 1000 vrije sectorwoningen, 2500 bedrijfsruimtes en 3100 parkeerplaatsen is het een van de grootste woningcorporaties van Amsterdam en omstreken. Het is dan ook niet gek dat Stadgenoot nieuw vastgoed ontwikkelt en verkoopt.

 

Woningen in Amsterdam

In het jaar 2010 leverde Stadgenoot 571 nieuwe woningen op, wat echt een groot aantal is. Er werken dan ook 450 mensen. Geschiedenis van Stadgenoot Stadgenoot bestaat echter nog helemaal niet zo heel erg lang. In 2008 is de woning corporatie ontstaan uit een samensmelting tussen de ‘Algemene Woningbouw Vereniging’ en ‘Het Oosten’. Eind 2011 is het bedrijf echter veranderd van een vereniging naar een stichting.

 

 

Doelen

Het belangrijkste doel van woning corporatie Stadgenoot is het vinden van een betaalbare woning voor burgers in Amsterdam. Om gebruik te kunnen maken van hun services, moet je eerst huurder worden bij Stadgenoot. Zoals al eerder gesteld, biedt Stadgenoot vrije sector huur- of koopwoningen aan, bedrijfsruimtes en parkeerplaatsen. Je kan bij Stadgenoot dan ook hoge kwaliteit van vrijesectorhuurwoning verwachten. Een ruime indeling die op een goede manier is afgewerkt kan je verwachten bij deze woning corporatie in combinatie met een goede keuken en prima voorzien sanitair. Dat in combinatie met een goed verzorgde mooie uitstraling is wat Stadgenoot zijn huurders allemaal te bieden heeft. Kijk voor meer informatie ook eens op de website van NL-contact. 

 


Tags: NL-contact.nl, stadgenoot
Artikel geschreven door: Service voor Klanten.
Publicatie datum: 2014-01-27
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving