aanmeld knop
dot

Verschillende Soorten Commodes

baby2.jpg
Een commode is erg belangrijk in het dagelijks leven van een beginnende ouder. Het is dan ook belangrijk om tijd te nemen voor het uitkiezen van een geschikte commode om de baby op te verzorgen. Commodes hebben verschillende soorten kenmerken. Comfort en veiligheid zijn belangrijk, gebruiksgemak ook, maar de commode mag ook een leuk en passend uiterlijk hebben. De een kiest wit, de ander mintgroen, of traditioneel roze of lichtblauw voor meisjes of jongens.

Tegenwoordig is het aanbod van verschillende soorten commodes voor in de babykamer enorm groot. Er bestaan heel simpele varianten van commodes als zeer uitgebreide varianten, waarbij de commode bijvoorbeeld zowel een badje is als een verzorgingstafel. Door een en ander tegen elkaar af te wegen is het maken van een juiste keuze voor het kopen van een voor u geschikte commode niet al te moeilijk.

 

De standaard commode

In dit artikel is voor u een aantal eigenschappen bij elkaar gezet dat aanwezig moet zijn bij een goede commode. Allereerst is het belangrijk dat een commode uw kindje genoeg comfort biedt. Let bij het aanschaffen van een commode dan ook altijd op een goed aankleedkussen. Daarnaast is het ook belangrijk dat u als ouder gemakkelijk bij de babykleertjes, doekjes of luiers kunt. Het is ook handig als een commode wat opberg bakjes of lades heeft, waarin u spulletjes voord e baby kwijt kunt. U hoeft uw kindje dan niet uit het oog te verliezen, wat erg belangrijk is. Veiligheid staat immers altijd voorop. Weglopen van een commode waar de baby op ligt is te gevaarlijk.

 

Leuk ontwerp

Ook het ontwerp van de commode is iets dat veel ouders bezighoudt. Past een commode wel goed in een kinderkamer en is het niet een ‘lelijk plastic ding’? Het is belangrijk dat u, wanneer u dit gevoel heeft, dit laat rusten. Het gaat immers om de verzorging, gezondheid en veiligheid van uw kindje. Let dus eerst op de eigenschappen van de commode zelf, en kijk daarna pas naar de vormgeving van de verzorgingstafel. Commodes zijn er veelal in de materialen:

  • hout;
  • kunststof.

Groot aanbod

Door het grote aanbod kunt u soms geen goed overzicht meer hebben van waar u precies naar op zoek bent. Op babyenkidsonline.com vindt u een geselecteerd aanbod commodes, waarvan bij iedere commode gegarandeerd kan worden dat u een juiste keuze maakt. U kunt zelf bepalen of u zal gaan voor een iets simpelere variant, of juist een zeer uitgebreide.

 

Aankleedkussens

Op een commode legt u een aankleedkussen. Die zijn er in vele kleuren. Het materiaal is van schuimrubber overtrokken met een stof die geen vocht doorlaat. Daardoor kan een aankleedkussen een beetje koud aanvoelen voor de baby. U kunt daarvoor hoesjes verkrijgen die lekker warm zijn, bijvoorbeeld van badstof.


Tags: commode, kindermeubels, verzorgingstafel, baby commode, babykamer, aankleedkussen
Artikel geschreven door: speelgoedvoorkinderen.
Publicatie datum: 2014-02-10
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving