aanmeld knop
dot

Wandelen in de bergen van Mallorca, of naar het strand?

vliegtuig.jpg
Houdt u ook zo van die Zondagen dat u heerlijk tot het bos kunt wandelen met uw geliefden om u heen? Zonder na te hoeven denken over de dagelijkse drukte, de boodschappen, werken, de kinderen naar school brengen en ga zo maar door. We kennen het allemaal. Vind u ook dat de winter alweer lang genoeg geduurd heeft? Vier uw Mei vakantie in Mallorca!

Velen denken bij Mallorca gelijk aan vakantiedrukte, overvolle stranden, schreeuwende jongeren, overvolle winkels en geen echte vakantie rust, maar Mallorca heeft veel meer te bieden dan dit. Wandeltochten door de natuur van Mallorca door heuvels met amandelbomen, vijgenbomen, olijfbomen en sinaasappelbomen. Wilt u heerlijk met het hele gezin er tussen uit, maar niet in zo een druk hotel waar u geen goed zich heeft op de kinderen? Er zijn vele mogelijkheden voor een rustige vakantie met het gezin, bijvoorbeeld huis huren Mallorca.

 

Soller

Soller is een plaats in het Noord-Oosten van Mallorca. Deze plek is vanaf Palma de Mallorca te bereiken met de trein. Tijdens deze treinreis rijdt u door de bergen van Mallorca. Deze treinverbinding rijdt al sinds 1912 dagelijks deze 27,3 kilometer lange route op het Spaanse eiland. (trendesoller,2013). Sinds 1913 rijdt deze trein ook de route van Soller naar de haven van Soller die ook zeker de moeite waard is om te bezoeken. In Mallorca zijn verschillende accommodaties te vinden, bijvoorbeeld vakantiehuis Mallorca.

 

Playa de Muro

Ook in het noordoosten ligt het plaatsje Playa de Muro, dit is een rustige plaats dat vlakbij Puerto de Alcudia ligt. In deze stad kunt u uitrusten, maar aan de andere kant is er ook genoeg te doen. Er zijn vele bezienswaardigheden en een prachtige natuur. Vlakbij Playa de Muro bevindt zich het bekendste natuurgebied van Mallorca, het Albufera de Mallorca natuurgebied. Hier zijn onder andere moerasgebieden en exotische vogels. Hier kunt u heerlijke wandeltochten maken zonder ergens over na te hoeven denken.


Bent u al enthousiast over Playa de Muro? Of toch nog niet helemaal? Playa de Muro heeft meer te bieden dan alleen maar 'saaie' wandeltochten voor de jongere gezinsleden. Allereerst waar is Playa de Muro? Playa de Muro bevindt zich op 60 kilometer afstand vanaf de hoofdstad Palma de Mallorca. Het strand van Playa de Muro heeft veel te bieden. Er zijn rustige plekken op het strand waar u kunt genieten van de zon, ook is er een kinderpark met een midgetgolfbaan, bowlingbaan en een gamehal.

 

Bent u opzoek naar een vakantie met wat cultuur, natuur, maar wilt u ook een dagje over de boulevard wandelen en op het strand liggen? Dan vindt u in Playa de Muro de perfecte combinatie!  

 

Vakantie en windsurfen in Denia


Tags: Mallorca, wandelen, huis huren, Soller, vakantiehuis, Playa de Muro
Artikel geschreven door: MuchosolNL.
Publicatie datum: 2014-02-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving