aanmeld knop
dot

Veel geld verdienen met webwinkel

Webwinkel.jpg
Internet heeft de toekomst. Bijna alles gaat tegenwoordig via internet. Ook het winkelen heeft zijn slag geslagen op internet. Het aantal internet gebruikers zal zich in enkele jaren ook gaan verdubbelen. Wil je een winkel starten dan is het natuurlijk verstandig om dit via internet te doen, een webwinkel dus!
GamesGames

Lekker makkelijk

Hoe makkelijk is het om een webwinkel of webshop te starten? Lekker geld verdienen door achter je PC of laptop te zitten. Steeds meer mensen willen daarom ook een webshop starten. Steeds meer zaken gebeuren via internet. Je rekeningen betalen, een vakantie boeken, kleding kopen, boodschappen bestellen, en ga zo maar door. Ik merk dat ik zelf ook steeds meer via internet regel. Het opstarten van een webshop is dan ook al snel een gedachte om lekker lui veel geld te gaan verdienen.

 

Van start

Ik hoor ook steeds vaker: ‘Ik ben een eigen webshop gestart’. Ja, dat snap ik. Je wil ook mee delen in de ‘winsten,’ die via internet worden gemaakt. Dus enthousiast ga je zelf ook aan de slag om een webshop te bouwen. Gelukkig hoeft dat tegenwoordig niet zo moeilijk meer te zijn. Er zijn genoeg kant-en-klare webshop producten op internet te vinden. Registreren dus, en aan de slag! Binnen zeer geringe tijd is je webshop online en dan kan ‘het grote verdienen’ beginnen! En dat allemaal lekker van uit huis.

 

Toch wel iets meer te doen

Maar wacht eens even. Er moet toch wel iets meer gebeuren dan alleen een internetprogramma online zetten.

  • Je moet aan een aantal voorwaarden voldoen om zoiets te starten.
  • Mensen moeten veilig kunnen kopen, en hoe weet men dat jouw website veilig is?
  • Je moet natuurlijk ook wel een voorraad producten hebben die jij verkoopt via je webshop.
  • En als er een bestelling geplaatst wordt, dan moet je er ook voor zorgen dat het product wordt verzonden naar je klant.

Hoe ga je dat doen? Er moet dus wel degelijk gewerkt worden. Het inpakken en verzenden hoort er ook bij, zodat de klant zijn bestelling netjes en bijtijds krijgt afgeleverd.

 

Waar blijven die klanten?

Enige tijd nadat jouw webshop online gezet is, ga je eens naar de statistieken kijken van je online winkel. Hoeveel bezoekers heb je gehad, en hoeveel hebben ook daadwerkelijk besteld? Misschien valt dat aan het begin wel tegen. En ineens vraag je je af of de mensen jouw webshop wel kunnen vinden tussen al die andere webshops. Oké, je bedenkt dat je iets met zoekmachine optimalisatie moet gaan doen. Maar voor de meesten is dat abracadabra. Dus ga je op internet zoeken hoe je dat moet doen. “Tjonge, dat is toch wel moeilijk,” denk je dan.

 

Het valt toch tegen?

En die voorraden die je ergens in huis (of in de schuur of garage) moet opslaan beginnen te ook tegen te staan. En wat te denken van het inpakken en versturen van de bestelling? Daar heb je eigenlijk helemaal geen zin in. Dan zou je kunnen besluiten om je voorraad ergens anders op te slaan, en misschien iemand inhuren die jouw bestellingen inpakt en zorgt voor de versturing er van. Maar dat kost natuurlijk geld.

En voor je het weet zijn de kosten voor het hebben van een webshop veel hoger dan wat het jou eigenlijk opbrengt. Na een tijdje vind je het welletjes en besluit je er misschien wel mee te stoppen. Maar dat is helemaal niet nodig!

 

Het kan beter en makkelijker!

Er is namelijk ook een andere manier om een webshop te starten:

  • Waarbij je geen voorraden hoeft te hebben.
  • Waarbij je niet hoeft te zorgen voor het inpakken en verzenden.

Je kan namelijk een webshop starten waarbij jij producten de verkoopt in je webshop, maar dat een ander zorgt voor het inpakken en de verzending van het product. Hoe dan?

 

Dropshipping

Dat heet dropshipping. Met dropshipping heb je een overeenkomst met een leverancier waarbij je zijn producten online verkoopt. Je hoeft de bestelling alleen maar door te sturen (kan ook geautomatiseerd) en de leverancier zorgt voor de verdere afwikkeling. Leer hier je eigen webshop zonder voorraad te starten en om bezoekers naar je webshop te trekken.


Tags: webshop, webwinkel, dropshipping, online verkopen
ComputerComputerArtikel geschreven door: Gerda.
Publicatie datum: 2014-02-18
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving