aanmeld knop
dot

Spin & Go, een zwabber die draaien kan

huisje.jpg
De Spin & Go is een mop om vloeren mee te dweilen, maar geen gewone mop. De Spin & Go kan niet minder dan 360 graden ronddraaien. Hij wringt zichzelf uit en behaalt zelfs 2600 toeren per minuut. Een van de grote voordelen van deze zwabber is dat u geen vuil water meer hoeft aan te raken, en ook de zwabber zelf niet.

De zwabberkop van de Spin & Go dweil (of mop) is gemaakt van microvezels en kan veel stof en vuil aan. De vezels zijn super absorberend. Het speciale Spin & Go systeem zorgt ervoor dat de zwabber niet druipt of lekt en dat uw vloeren fris en schoon worden. Ook plaatsen die in huis normaal gesproken moeilijk te bereiken zijn, zijn voor de Spin & Go zwabber volgens de fabrikant geen probleem. U kunt met gemak schoonmaken onder tafels, kasten, bedden en bankstellen. De Spin and Go wordt echter ook gebruikt voor het schoonmaken van ramen, auto’s, meubels en trappenhuis. Uiteraard is deze mop ook zeer geschikt voor stenen vloeren en badkamers.

Spin & Go, toebehoren

De Spin & Go wordt geleverd met verschillende toebehoren:

  • Twee extra zwabberkoppen
  • Een emmer met mangel en voetpedaal

De voordelen van Spin & Go

  • Spin and Go heeft een ingebouwde centrifuge, waardoor u steeds met een hygiënisch schone en droge mop werkt
  • De stang van de mop kan 180 graden draaien, waardoor u echt moeilijke plaatsen kunt bereiken
  • De nanovezels nemen vlot water en vuil op
  • Het mophoofd is eenvoudig te vervangen
  • Na gebruik is de dweil gegarandeerd droog

Schoonmaken met de Spin & Go dweilmop

Schoonmaken met de Spin & Go dweilmop is eenvoudig. De mop ligt plat op de oppervlakten, en niet als een bal, zoals u met andere dweilmoppen gewend bent. Omdat de dweilmop door de draaiende centrifuge droog gemaakt wordt, gebruikt u weinig water om veel schoon te maken. Om de mop te vervangen, hoeft u de mop niet aan te raken. Door de snelheid (2600 omwentelingen per minuut) waarmee de mop in de emmer draait, werkt u steeds met een droge en hygiënische mop. De Spin & Go microvezels bevatten openingen met een driehoekige vorm. Door de structuur van de vezels neemt het een grote hoeveelheid vuil op. Tijdens het uitspoelen lopen de microvezels vol water. In de ingebouwde centrifuge worden de microvezels weer schoon gedraaid, zodat u een paar keer op het pedaal trapt. Op deze wijze blijft de mop steeds zo schoon mogelijk en gaat niet stinken of schimmelen. De Spin & Go is een product wat zeer goed verkocht wordt.


Tags: mop, dweil, spin & Go, dweilen, dweilmop

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2014-02-19
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving