aanmeld knop
dot

Gusttavo Lima Biografie

Gusttavo Lima.jpg
Gusttavo Lima Biografie. Gusttavo Lima is een Braziliaanse zanger die in 2012 weet door te breken in verschillende landen in Europa, waaronder Nederland. Zowel in Frankrijk, Italië als in Nederland behaalt zijn single “Balada” de nummer 1 positie in de hitlijsten.

Gusttavo Lima

 

Genre:

Pop/Rock

Periode:

2009 – Heden

Land:

Brazilië

Geboren:

3 september 1989

 

 

Biografie

Gusttavo Lima is een Braziliaanse zanger die in 2012 weet door te breken in verschillende landen in Europa, waaronder Nederland. Zowel in Frankrijk, Italië als in Nederland behaalt zijn single “Balada” de nummer 1 positie in de hitlijsten.

  • Net als Michel Teló lukt het Gusttavo Lima om als een van de weinige zangers ook buiten Zuid Amerika succesvol te zijn. Zijn succes behaalt hij in 2012 met een voetbal anthem.
  • Gusttavo Lima wordt in 1989 in Minas Gerais in Brazilië geboren als Nivaldo Batista Lima. Hij bracht zijn jeugd door in Goias. Daar zong hij al op jonge leeftijd in een koor. Op slechts 9 jarige leeftijd mocht hij voor dit koor solo zingen.
  • In 2009 komt zijn debuut album “Revelacao” uit. Na dit debuut album tekent hij bij het Som Livre label. Het tweede album “Inventor Dos Amores” verschijnt een jaar later in 2010.
  • In 2011 brent Gusttavo een CD en DVD uit “Gusttavo Lima e Você. Het album en de DVD bevatten live opnames van zijn optreden in Patos de Minas van 3 juni 2011.
  • Met dit live album en de dvd weet hij pas echt onder de aandacht van een groter publiek te komen. De voetbal anthem “Balada” wordt een groot internationaal succes. Niet alleen in Brazilië, maar ook in Europa weet Gusttava door te dringen tot de hoogste regionen van de hitlijsten.
  • Het volgende album van Gusttava Lima zal in 2012 verschijnen en zal wederom een live album zijn.

Tags: Gusttavo Lima, Top 40, Voetbal, Anthem, Brazilië, hitlijsten, Michel Teló
Bronnen: www.top40.nl
Artikel geschreven door: JPDix.
Publicatie datum: 2012-07-26
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving