aanmeld knop
dot

Hoe maak je een man verliefd?

verliefd2.jpg
Hoe denken mannen? Een vraag die bijna iedere vrouw bezig houdt. Je hebt vast wel eens iets meegemaakt met een man waar je echt niets van begreep. Je dacht de ware liefde gevonden te hebben, bleek het niet wederzijds te zijn. En de gedachte waar je mee achter bleef: "Waar ging het fout?" In dit artikel geef ik je 2 tips hoe jij zijn hart wint.

Herkenbare zoektocht naar ware liefde

Sex & the City. Het heimelijk genoegen van miljoenen vrouwen. En waarom? Vanwege de herkenbare situaties met mannen. Om er een paar op te noemen:

  • De man met bindingsangst
  • De man die nooit meer belt na een, in jou ogen, fantastische date
  • De man die alleen maar seks van je wil
  • De man die veel neemt en niet geeft

In de serie wordt dat hilarisch in beeld gebracht, maar in het echte leven is het minder leuk. Elke vrouw wil uiteindelijk ware liefde. En eigenlijk wil een echte man dat ook. Maar hoe maak je een man verliefd? Hoe zorg je ervoor dat jij zijn ware liefde wordt? Hoewel dat natuurlijk niet altijd lukken zal, zijn er wel een paar tips die zouden kunnen werken.

 

Tip 1 Straal zelfvertrouwen uit

Een onzekere vrouw kan onaantrekkelijk overkomen. Door teveel na te denken over hoe een man over jou denkt kun je enorm onzeker worden. Dit ga je uitstralen. Ik weet het, het is moeilijk om dit uit te schakelen, maar probeer het eens. "Ik ben hartstikke leuk en de moeite waard om van te houden" is zomaar iets wat je over jezelf kunt denken. Met deze gedachte in je achterhoofd, verandert je uitstraling al snel. Dit maakt je aantrekkelijker voor je potentiële ware liefde. Kijk ook positief naar je toekomst. Het brengt snel veranderingen teweeg.

 

Tip 2: Laat hem zijn best doen

Je komt een geweldige man tegen. Je toont interesse en doet je best hem te 'pleasen.' Kortom, je trekt alles uit de kast en laat je van je beste kant zien. Maar hij geeft niet de reactie waar je op had gehoopt. Irritant en frustrerend. is dit herkenbaar? Draai de rollen om! Hoe minder interesse jij toont, hoe minder jij je best doet om hem te ´pleasen,´ des te meer hij z'n best gaat doen om jou te veroveren. Je bent interessant voor hem en mannen blijven nu eenmaal jagers. Reageert hij nog niet? Zet hem dan uit je hoofd.

 

De beste tip om zijn ware liefde te worden...

Die ga ik hier niet verklappen. Mannen en relaties leert je de manieren om het respect en de waardering van mannen proberen te krijgen, en de aandacht die je verdient. Je leert o.a.:

  • Wat je moet zeggen en doen zodat hij de aantrekkingskracht blijft voelen.
  • Hoe het bindingsproces bij mannen werkt.
  • Hoe je een foute man herkent.
  • De fatale fouten die je kunt maken en hoe ze te vermijden.
  • Wat je moet zeggen en doen zodat hij inziet dat jij zijn ware liefde bent

Tags: ware liefde vinden, mannen. verliefd
Artikel geschreven door: RcGobel.
Publicatie datum: 2014-02-19
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving