aanmeld knop
dot

Leptinedieet of Venus Factor succesverhalen

dreamstime_xs_25564088.jpg
Heeft u al over het succes van het Leptine dieet gehoord? Over diëten is al veel geschreven. Vrijwel alle mensen willen het liefste slank en fit zijn. Met name in de landen waar veel voedsel is, worden mensen dikker en dikker. In 1996 werd het Leptine hormoon ontdekt. Een nieuw dieet gebaseerd op Leptine. Speciaal voor vrouwen werd de Venus Factor geschreven. Het is een bestseller. Waarom?

Het Leptine dieet is (voor vrouwen) ook bekend als de Venus Factor. Het is een methode om veel gewicht te verliezen door de natuurlijke hoeveelheid leptine die in het lichaam aanwezig is aan het werk te zetten om vet te verbranden. Leptine heeft namelijk de aparte eigenschap om de stofwisseling te versnellen en de honger te verminderen. Het gaat er daarbij vooral om wat en wanneer je eet. 

 

Snel gewicht verliezen met leptine

Hongergevoel is de voornaamste reden waarom we willen eten. Er is ook nog zoiets als zien eten doet eten natuurlijk, dan eet je omdat het aangeboden wordt en omdat je trek krijgt omdat je zintuigen geprikkeld worden. Maar als je iemand bent die dik wordt omdat je te veel heeft, terwijl je beste vriendin blijkbaar minder vaak eet, is het belangrijk om je af te vragen hoe dat komt. Je kunt denken aan:

  • Is mijn maag groter dan gemiddeld?
  • Eet ik dingen die de eetlust opwekken?
  • Eet ik misschien uit verveling of om emoties te onderdrukken?
  • enzovoorts

Je ziet in families vaak terugkerende aanleg om dik te worden, of niet. Ik ken bijvoorbeeld een gezin waar de vader en de dochter tonnetje rond zijn, terwijl de moeder en de zoon broodmager zijn. Ze eten hetzelfde, met het verschil dat de twee dikke mensen in het gezin minder vaak mogen snacken terwijl de twee magere kunnen eten wat ze willen. Dat mensen dik worden heeft dus ook zeker met je DNA te maken. Ook het hormoon leptine is een lichamelijk kwestie, maar je kunt het beïnvloeden door voedsel. Verkeerd voedsel zorgt ervoor dat leptine niet doet wat het doen moet, of dat er te weinig van wordt aangemaakt, met als gevolg dikker en dikker worden. Voor vrouwen blijkt dat weer anders te werken dan voor mannen. De Venus Factor richt zich speciaal op vrouwen, zij moeten andere regels aanhouden dan mannen. Dan blijkt het afvallen volgens vele enthousiastelingen, vrij snel te gaan. 

 

Wat is de essentie van het Leptinedieet?

De essentie van het leptine dieet is eigenlijk dat je bepaalde dingen niet moet eten, en bepaald dingen wel. Wel toegestaan zijn juist wel vetten en wel vlees en kaas en dergelijke, ook olie en haring en zalm en tonijn en olijven, et cetera, staan op het menu.

  • Er zit tijd tussen je maaltijd, dit is essentieel
  • OP bepaalde tijden mag je niet eten
  • Je moet vaak slapen (uitleg in het online dieetboek)

Leptine slikken

Kan je niet gewoon een leptine pilletje slikken om de boel op te vijzelen? Nee, zo werk het niet. Er is onderzoek gedaan bij muizen. Muizen die een kapotte leptinemembraan hadden, bleven door eten en werden moddervet. Ze waren nooit verzadigd. Het werden morbide obese muizen. Muizen bij wie de leptine wel werd doorgegeven aan de hersenen, bleven netjes op gewicht. ze raakten verzadigd en aten alleen als ze honger hadden. Gaven ze muizen met overgewicht leptine, dan normaliseerde hun voedingspatroon. Men dacht het ei van Columbus te hebben ontdekt: geef mensen leptine en ze vallen af. Maar zo werkte het niet. Leptine toedieningen bleek bij mensen nauwelijks effect te hebben. Het voedselpatroon zodanig aanpassen dat er meer leptine hormoon wordt aangemaakt en actief kan worden ingezet, blijkt beter te werken. Daarin schuilt dan ook het succes van het in dit artikel genoemde dieet.

 

Succesverhalen

Er zijn veel succesverhalen van mensen die zijn afgevallen met een Keto dieet.

 

Afvallen zonder dieet


Tags: Leptine dieet, afval hormoon, Leptine, Venus Factor, snel veel afvallen
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2014-02-22
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

TryOut - 2017-07-07 14:44:22  
Het is super goed dieet en ik viel 15 kg af!!! http://weet.wikidot.com/losing-weight-the-fast-wayReageer
gast - 2014-11-09 22:56:34  
Bestaat de Venus factor ook in het Nederlands geschreven?Reageer
Reactie van admin - 2014-11-10 12:27:48  
Nee, het is niet in het Nederlands te verkrijgen, en dit staat ook in het artikel zag ik. Je kunt dit dieet alleen in het Engels verkrijgen maar het is makkelijk te lezen.Reageer
gast - 2014-05-23 11:36:32  
wil weten waar ik dit in nederland kan bestellenReageer
Reactie van gast - 2014-09-26 14:02:14  
Niet in Nederland te verkrijgen, maar alleen in het Engels via de link in het artikel, maar je krijgt het dan wel meteen als download in je email.Reageer
gast - 2014-05-12 21:54:48  
Waar kan ik het Venus factor pakket bestellenReageer
Reactie van admin - 2014-07-28 15:19:19  
In het artikel staat een link naar de site waar u het Venusfactor dieet bestellen kuntReageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving