aanmeld knop
dot

Reizen door Europa

zwembad.jpg
Reizen in Europa is leuk om te doen met een groep, met een vriend of vriendin, of alleen. Europa is een werelddeel met een enorm aanbod aan cultuur en natuur en is het rijk aan tradities. Het is een bestemming geschikt voor iedereen die houdt van afwisseling.

Reizen door Europa is een prachtige belevenis. Ook voor hen die graag willen beleven wat de Europese landen verbindt en waarin deze landen van elkaar verschillen, is een reis door dit werelddeel een echte aanrader.


Vervoer tijdens een reis in Europa

Een rondreis door Europa is erg plezierig en erg comfortabel. Reizen in Europa kan op verschillende manieren:

  • met het vliegtuig
  • per bus
  • per trein
  • met de auto.

Openbaar vervoer

Er zijn snelle verbindingen tussen de hoofdsteden in Europa, en vrijwel ieder land heeft een goed netwerk wat betreft het openbaar vervoer. Wel moet gezegd worden dat Noord-Europa een iets betere infrastructuur kent en het openbaar vervoer is daar vaak beter georganiseerd. In sommige Europese landen is het aan te raden een auto te huren, zodat je minder afhankelijk bent en kunt gaan en staan waar je wilt.

 

Ervaar het reizen in Europa

Europa verkennen is vooral een beleving. Het reizen in Europa betekent een reis langs culturen die van elkaar verschillen, maar die ook veel gemeen hebben. De Europese geschiedenis laat zich overal zien. Het zijn de monumenten, de volksfeesten, de musea en de tradities die het Europese verhaal vertellen. Iemand die over zijn reizen door Europa heeft geschreven is reis-liefhebber Bob Sniekers.

 

 

Leer Europa vast kennen op de kaart

 

Veilig reizen in Europa

Hoewel Europa betrekkelijk veilig is, geldt ook hier: blijf alert. Diefstal en geweld zijn hier vaker uitzondering dan regel, maar blijf wel op je hoede.

 

Vrouw alleen op reis?

Reizen in Europa kan op zich prima als vrouw alleen. Bovendien zijn er tal van mogelijkheden om je aan te sluiten bij anderen, mocht je dat willen. Zo leer je in hostels of andere accommodaties al snel andere reizigers kennen en zijn er organisaties die activiteiten organiseren waar je aan mee kunt doen. 


Tags: Bob Sniekers, Reizen, Europa, reis, rondreis europa, landen
Artikel geschreven door: mooiereizen.
Publicatie datum: 2014-03-05
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving