aanmeld knop
dot

Een app voor uw bedrijf laten maken

iPhone5.jpg
App voor bedrijven. Iedereen weet tegenwoordig wel wat een app is. Tegenwoordig heeft iedereen bijna een smartphone waarop men applicaties heeft. Bij het aanschaffen van het toestel heeft de klant gelijk al toegang tot een aantal applicaties die de provider of de fabrikant geïnstalleerd heeft op het toestel.

Daarnaast heeft de klant de mogelijkheid om applicaties te downloaden via de Appstore.  Applicaties werden voorheen vooral gebruikt om het de gebruiker van de telefoon gemakkelijker te maken.

 

App laten maken?

Tegenwoordig worden Apps ook gebruikt in het bedrijfsleven. Wat kan het nut zijn van een applicatie in het bedrijfsleven? Een voorbeeld hiervan is een schoonmaakbedrijf die een app heeft laten ontwikkelen voor het inchecken op de werkplek. Daarnaast kunnen ze zien welke ruimtes ze schoon moeten maken en ze kunnen er zelfs schoonmaak spullen bij bestellen wanneer het op is.

 

App voor bedrijven

Nog een voorbeeld is een bedrijf die een app heeft ontwikkeld voor vergaderingen.  De app zorgt ervoor dat iedereen alle benodigde bestanden heeft die in de vergadering besproken gaat worden. Zo zijn er vele andere unieke applicaties gemaakt door diverse bedrijven. Tegenwoordig zie je ook steeds meer horecabedrijven die met een applicatie naar buiten komen. Met een horeca app kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een reservering of een bestelling plaatsen.

 

App laten maken

  • Je moet eerst een goed idee hebben voordat je een app gaat maken of laat maken. Jouw app moet nuttig zijn voor je medewerkers of het moet handig zijn voor jouw klanten. Het is raadzaam om goed na te denken over jouw idee voordat je naar een ontwikkelaar stapt of voordat je er zelf aan begint.
  • Je moet met een aantal dingen rekening houden om een app te laten maken maakt voor intern gebruik. Ten eerste moet het gebruiksvriendelijk zijn voor je medewerkers. Jouw applicatie moet een nuttige functie hebben op het werkvloer. Praat met je medewerkers over de applicatie en vraag naar hun mening. Zij zijn degenen die uiteindelijk met de app moeten werken. Wanneer je een app ontwikkelt voor klanten moet je deze uniek maken ten opzichte van je concurrenten. Daarnaast moet het ontwerp er aantrekkelijk uitzien voor klanten zodat ze het gaan downloaden.

Tags: app laten maken, app maken
Artikel geschreven door: yolink.
Publicatie datum: 2014-03-05
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving