aanmeld knop
dot

De verbeteringen aan de samsung galaxy s5

galaxyS4.jpg
Binnenkort komt de Samsung Galaxy S5 uit. Deze telefoon is de opvolger van de Samsung Galaxy S4, met vele nieuwe toevoegingen. Samsung moet er alles aan doen om de concurrentie van Apple voor te blijven, dat is zeker terug te zien in het nieuwste model van de Galaxy serie. Lees in dit artikel de meest bijzondere toevoegingen aan de telefoon.

Er zijn een flink aantal verbeteringen doorgevoerd aan deze telefoon. Het beeldscherm van de Samsung S5 is nog mooier geworden dan de S4. Om te beginnen is het scherm al een stukje groter geworden, maar ook de kleuren komen beter uit door het AMOLED scherm met full HD-resolutie. Ook is het scherm nog scherper dan het scherm van de voorganger.

 

Snelheid en geheugen

Ook is de Samsung Galaxy S5 een stuk sneller dan de Samsung Galaxy S4 door de processor die erin is gebouwd. Het werkgeheugen van de Galaxy S5 bestaat uit maar liefst 2 GB en het interne geheugen is standaard 16 GB of 32 GB, maar kan worden uitgebreid naar 64 GB. Het geheugen van deze telefoon is dus enorm en je kunt er dan ook alles mee doen wat je maar verzinnen kan.

 

De beste camera van de galaxy serie

Ook de camera is verbeterd, er zit namelijk een 16 megapixel camera op. Ook is de reactie snelheid van de camera verbeterd, waar je nu nog scherpere foto's krijgt. Ook is het mogelijk een foto te nemen met een vage achtergrond. Samsung Galaxy S5 heeft dus weer leuke mogelijkheden wat betreft de camera erbij gekregen. Ook kun je nu mooie filmpjes opnemen van goede kwaliteit.

 

Tot slot

De Samsung Galaxy S5 heeft dus goede verbeteringen in vergelijking met de Samsung Galaxy S4. Het is zeker een aanrader om deze telefoon aan te schaffen door deze verbeteringen en nog vele andere. Ook heeft de telefoon een aantal leuke apps erbij gekregen, maar ook deze moet je zelf ontdekken door de aanschaf van de telefoon. Een samsung galaxy s5 met abonnement kan vanaf april worden afgesloten, voor de belangstellende nog eventjes geduld houden dus.


Tags: samsung galaxy s5,samsung
Artikel geschreven door: websitenieuws.
Publicatie datum: 2014-03-10
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving