aanmeld knop
dot

Op vakantie in eigen land

logo-tekst.jpeg
Om kosten te besparen is het een goed plan om op vakantie te gaan in eigen land. De kosten die u maakt om op uw bestemming aan te komen dalen aanzienlijk, waardoor u meer geld over hebt om tijdens u vakantie te genieten van andere dingen!

Hoewel Nederland maar klein is, zit het boordevol fantastische vakantiebestemmingen. Zowel voor jonge koppels, als voor koppels met gezinnen is ons kleine landje geschikt voor een geweldige en onvergetelijke vakantie. 

 

Vakantie voor jonge koppeltjes

Als jong koppel wil je soms even lekker een aantal dagen weg, maar heb je geen tijd en geld om de halve wereld over te reizen. Maar dat hoeft ook helemaal niet! Nederland heeft tal van mooie steden die erg leuk zijn om te bezoeken. Als je echt op zoek bent naar een romantische verblijfplaats kan je ook op zoek gaan naar een kasteel. Hier kan je dan in een prachtige kasteelkamer slapen, of je gaat lekker avontuurlijk kamperen in een kasteeltuin! 

 

Vakantie met kinderen

Als je op vakantie gaat met het hele gezin, dan moet je iets zoeken waarbij de kinderen zich ook goed kunnen vermaken. Maar je wilt uiteraard niet vast komen te zitten in een of ander kinderparadijs, waardoor je niets meer overhoudt voor jezelf. De Achterhoek, Ameland en Drenthe zijn bijvoorbeeld plaatsen waar je heel goed met je kinderen naartoe kan gaan. 

 

Altijd leuk

Een vakantie die altijd goed is, of je nou met zijn tweetjes bent, met het gezin, of met een gezellige grote groep of familie, een zeilvakantie is altijd goed. Nederland is een waterrijk landje, en het is dan ook niet gek dat je in Nederland geweldige zeilvakanties kunt boeken en beleven. Ook als je zelf geen zeilboot hebt, kan je er gewoon eentje huren. Je kan zelf met je gezin aan boord stappen van een reusachtig zeilschip met een eigen kapitein. 

 

Vraag naar tips

Voor meer tips over vakanties in Nederland zou je gewoon eens rond moeten vragen bij al je kennissen en vrienden. Er zijn altijd wel mensen die weer een leuk plekje weten om naartoe te gaan. Zorg wel dat u van te voren, wat u ook boekt, altijd genoeg recensies hebt gelezen. Boek dus niet zomaar op de goedkoopste website een of ander huisje of hotel, want voordat je het weet zit je in een oud vervallen huis ergens in 'the middle of nowhere,' zonder ook maar enig mooi uitzicht. 

 

Vakantie in Nederland

Camiel de Clercq heeft veel ervaring met vakantie in eigen land. Hoewel Frankrijk en Italië zijn favoriete vakantielanden zijn, gaat hij met zijn gezin ook regelmatig op vakantie in eigen land. Camiel de Clercq is een goede bron om wat meer informatie te krijgen over verschillende plekken voor vakantie in eigen land. Neem daarom gerust een kijkje op zijn website of neem contact op via zijn linkedin. 


Tags: vakantie Nederland, Camiel de Clercq
Artikel geschreven door: fanatiekezeiler@outlook.com.
Publicatie datum: 2014-03-11
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving