aanmeld knop
dot

Na 3 jaar Internetmarketing eigen idee op de rails

Internet.jpg
Na een jarenlange zoektocht op het Internet kom je er achter dat er geen producten zijn die je naar rijkdom brengen. Ze beloven 5 of 6 getallen. Vergeet het maar. Als je 1000,- per jaar kan verdien met Internetmarketing, dan doe je het al niet slecht. (Er zijn uitzonderingen, maar die kunnen vaak zelf programmeren.) En lukt het je om 1000,- per maand te verdienen? Dan doe je het erg goed.
ComputerComputer

Zegevieren in Google

SEO en het netto bevorderen van scoren met je website is de zege in Google. Vele malen per jaar organiseer ik de "Winnen in Google." Dit is vaak een 1 dag waarin ik, zoals de titel al doet vermoeden, elk met de diepte intensivering in de sfeer van computerprogramma optimalisatie (SEO). Gezamenlijk kunnen we zien dat het echter absoluut optimaliseren van een website voor een optimaal resultaat (website effectiviteit ) een wassen neus is .

 

Gevonden worden door zoekmachines

Dit is vaak onderkent "ik doe hardcore netto bevorderen van technieken" om u te laten zien hoe u snel gevonden zal worden door zoekmachines, en hoe u hoog in de zoekresultaten zal komen te staan. Mijn idee is zo rotsvast als Wikipedia, waardoor Wikipedia ook altijd bovenaan in Google staat.

Live online uitzendingen etc.. zijn bij mijn cursus niet van toepassing, u krijgt gewoon video's in het leden gedeelte tot uw beschikking.

 

Internet bevorderen

Internet bevorderen. In dit deel leer je eerst een website maken en dan bevorderen (netto bevorderen, SEO (Search Engine Optimalisation),  website effectiviteit en website wetenschap etc.. ). Daarna gevolgd door een pauze. Tijd is namelijk een belangrijke factor in de ranking van sites evenals het aantal backlinks. Leden vragen vaak om een oplossing te krijgen, om hun site ranking te verhogen. Daar zijn wel technieken voor. Ik noem dat: Gratis netto bevorderen.

 

Gratis seminars?

Internet bevorderen als een Universiteit bied men vaak gratis seminars aan, dit is echter alleen om u op het einde een waardeloos product aan te smeren. Dit is typisch een hype om te verkopen. Deze seminars zijn ideaal voor thuisgebruikers achter de PC, wat zij hebben vaak heel weinig tijd en proberen om met het web nog wat geld te verdienen. Een overzicht van de kansen, inspiration sniff, is oké deze avond! Jij kocht het waardeloze product en de marketeer is weer tevreden. Het is een psychologisch concept. Ik doe dat niet, punt uit.

 

Het Elite Marketing idee?

Marketing is een breed begrip deze dagen. Velen gebruiken social media - te pas en te onpas - om hun producten te promoten. Het werkt goed dus ik maak er ook gebruik van.

 

Uitgebreide coaching

Ten eerste krijgt u van mij uitgebreide Trainingen en dus organiseer ik meerdaagse coaching sessies. Mij niet gezien als het online anders en gratis kan. Daarom heb ik in 2014 een product ontworpen met een levenslange eigenschap, het is gratis en dus voor jou gemaakt om gratis een website te maken. Ten tweede is het raadzaam om collega's en vrienden te bevorderen tot digitale collega's want hoe meer leden hoe krachtiger mijn systeem.

 

Prestatie-optimalisatie

Prestatie-optimalisatie klinkt vreselijk maar het bevorderen van de prestaties levert jou meer bezoekers naar je websites op en dus meer inkomsten. Je hoeft alleen maar je tijd te investeren. Wel zullen we controleren of je specifieke gratis website voldoet aan de eisen.

 

Waarom?

Jijzelf bent dagelijks bezig met het verwezenlijking van doelstellingen in het leven. Belangrijk zijn:

  • gezondheid
  • bioritme
  • slaap
  • voeding
  • aandacht
  • energie
  • private ontwikkeling

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door extra inkomsten. En geloof me: Geld maakt wel gelukkiger omdat je er leuke dingen mee kunt doen en je geen zorgen hebt die je wel hebt als je te weinig geld hebt. Ik heb het persoonlijk meegemaakt en ik heb gevoeld en ervaren dat het zo is. Hierdoor heb ik een persoonlijke groei doorgemaakt en een website gratis neer gezet omdat dit een passie van mij is! En ik wil jou bewijzen dat je gratis geld verdienen kan, investering is slechts tijd!


Tags: SEO tips, gratis geld, gratis website, zoekmachine optimalisatie
Artikel geschreven door: TheoBlog.
Publicatie datum: 2014-03-14
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving