aanmeld knop
dot

Paardrijden in Alicante

paard2.jpg
Heerlijk uitwaaien op het strand tijdens je vakantie op een trouwe viervoeter in Spanje. Kan je niet genoeg krijgen van paardrijden in Nederland? Of zou je weleens iets nieuws willen proberen tijdens je vakantie dan de hele dag door spenderen in het water? Heb je niks met fietsen of vind je het niks om het land te verkennen in de auto? Wat is dan een betere manier dan van het de Spaanse landschappen te genieten op een paard.

Paardrijden in Spanje? In Spanje zijn er voor iedereen mogelijkheden om van dit prachtige dier en de prachtige natuur te genieten met of zonder ervaring met paarden.

 

Vakantie met paarden

In Alicante zijn verschillende rijscholen die de mogelijkheid bieden voor een heerlijke strandrit tijdens de zonsondergang of zonsopgang of een dagrit door de bergen van Spanje. De rijschool Marco Polo Expediciones biedt verschillende mogelijkheden om de Costa Blanca te paard te verkennen.

 

Marco Polo Expediciones

De ranch biedt mogelijkheden om 1 of 2 uur te genieten van de omgeving met dit prachtige dier. De excursie vindt plaats in de bekende badplaats Benidorm. Een rit is inclusief vervoer, materiaal en een instructeur en je kunt al een excursie vinden vanaf 35 euro. Benidorm is binnen 20 minuten te bereiken per auto vanaf Calpe. Je kunt verschillende betaalbare appartementen huren in de omegving van Benidorm of Clape.

 

Calpe met Rancho la Ofra

Ook in het gezellige dorpje Calpe kunt u heerlijk genieten van een middagje door te bergen te paard. Bij Rancho la Ofra kun je 2,5 uur genieten van de landschappen aan de Costa Blanca. Je kunt hier heerlijk genieten met het gezien aangezien het aantal deelnemers maximaal 4 personen is. Wat is nou heerlijker om alleen contact te hebben met dit lieve dier, terwijl je geniet van de schoonheden van Alicante? Alle werkstress, schoolstress, die dagelijkse sleur kun je allemaal even helemaal loslaten. Bovendien zijn er mogelijkheden om een villa huren in Calpe, waar je heerlijk kunt genieten met een heerlijk privé zwembad en je familie. Geen stress om bezette ligbedden, schreeuwende jongeren. Wat is nou heerlijker dan ´Quality time´ met het gezin?


Tags: paardrijden, Alicante, strand, excursies, Spanje, Spanje, Paard, vakantie
Artikel geschreven door: MuchosolNL.
Publicatie datum: 2014-03-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving