aanmeld knop
dot

Drie tips om online geld te verdienen

dreamshuisfree_7628577.jpg
Ik werk momenteel als poetsvrouw. Het is leuk werk, maar het verdient niet zoveel. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar een methode om online geld te verdienen en ben op de site van Geld Gorilla Geheimen terecht gekomen. Daar heb ik veel bijgeleerd en dat wil ik hier vertellen aan de hand van enkele tips die mij ook geholpen hebben.
ComputerComputer

Er zijn veel mensen die proberen wat geld bij te verdienen met internet. De meesten weten wel dat ze via online marktplaatsen zoals Marktplaats en eBay iets te koop aan kunnen bieden en op die manier wat bij kunnen verdienen. Dat is feitelijk de oudste manier van geld verdienen, namelijk door te kopen en te verkopen. Maar tegenwoordig zijn er dankzij het internet ook meer moderne manieren bijgekomen waarmee je kunt verdienen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • werk als affiliate
  • maak YouTube video's
  • schrijf artikels

Tip 1: werk als affiliate

Affiliate is misschien nog helemaal nieuw voor je. Het principe is eenvoudig. Je verkoopt een product van een ander, en jij krijgt een beloning (in geld) voor het verkopen. Het kan om een tastbaar product gaan, zoals kleding of een tv of speelgoed bijvoorbeeld, maar het kan ook om digitale producten gaan zoals een e-book of software bijvoorbeeld. De commissie die je verdient met de verkoop wisselt per product. Het kan een paar procent van het verkoopbedrag zijn, maar het kan ook om tientallen euro's per verkoop gaan. Hoe doe je mee? Je moet je eerst en vooral aanmelden op PayPro, daisycon of zanox, via Paypro kun je digitale artikels verkopen, dit is mijn absolute favoriet, want iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Bij Daisycon en Zanox heb ik niet zoveel ervaring maar er zitten grote adverteerders zoals Zalando, NHA, Neckermann, enzovoorts. Je kunt je opgeven bij de affiliate netwerken en hun producten gaan promoten. Hoe? Je kan bijvoorbeeld producten promoten via YouTube of artikelen schrijven over bepaalde onderwerpen hier op artikelwebsite.nl. 

 

Tip 2: maak YouTube video's

Je kan gemakkelijk YouTube video's maken met je webcam, maar daar heb je het probleem dat je je gezicht ziet en niet iedereen wil zelf in beeld, maar dat is niet erg want je kan ook video's maken met een Powerpoint presentatie. Je kan dan eerst een programma downloaden dat je scherm en je stem opneemt en dan moet je ook nog een Powerpoint presentatie maken, dan kan soms wat tijd in beslag nemen en je moet ook onderzoek doen over wat je wilt vertellen en ook dat het correct is wat je vertelt, anders kan je verkeerde informatie geven. Youtube video's maken om producten te verkopen is dus wel wat bewerkelijk, maar moeilijk is het niet.

 

Tip 3: schrijf artikels

Je kan net als ik artikels schrijven op deze site, gewoon aanmelden en je kan aan de slag. Bij mij is dit ook de eerste keer dat ik een artikel schrijf, ik had daar altijd problemen mee op school, maar nu begint het goed te lukken. Ik heb veel moeten nadenken wat ik moest schrijven, maar eens ik bezig ben lukt het heel goed. Hier op deze site krijg je ook veel tips hoe je precies een artikel moet schrijven.

 

Is geld online verdienen makkelijk?

Hieronder vind je ook een link voor meer informatie over hoe ook jij online geld kunt verdienen met de zeer belangrijke tips om een inkomen op te bouwen op internet. Is het makkelijk? Ja en nee. Op zich is het niet moeilijk, maar wel bewerkelijk. Het is dus wel zo dat je er zelf flink voor moet werken, maar de echte doorzetters zullen zeker geld kunnen verdienen met internet.


Tags: geld verdienen online, tips, internet, affiliate, artikels, affiliate
Artikel geschreven door: vicrei.
Publicatie datum: 2014-03-22
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving