aanmeld knop
dot

Hoeksteen van je huiskamer

dreamshuisje.jpg
De hoekbank als hoeksteen van je huiskamer. En terecht! Zo'n leren hoekbank of stoffen hoekbank is een echte eyecatcher. Voorbij zijn de dagen van de boekstellenset. Eén heerlijke hoekbank met plaats voor minimaal vijf of zes personen is de standaard!

Een hoekbank is behalve een blikvanger in je woonkamer ook een echte leefbank. Hier kijkt het hele gezin samen een film, kun je als stel lekker samen uitgebreid op knuffelen en - niet in het minst - hij biedt alle ruimte om heerlijk ontspannen te loungen.

 

Superstrak of echt klassiek

Het is duidelijk: een huiskamer van nu verdient een mooie hoekbank. Daarbij maakt je inrichting niet uit. Er zijn klassieke hoekbanken met lekker dikke kussens, maar ook superstrakke hoekbanken in glad zwart leer. Op de bijbehorende longclair kun je lekker je benen strekken. Een wijntje en een kaasje erbij; wat wil je nog meer?

 

Hocker

Er zijn natuurlijk ook hoekbanken met een hocker. Het voordeel van zo'n hocker is dat je die gemakkelijk verplaatst. Zo kun je nog eens variëren in hoe de bank staat. Of je gebruikt de hocker als bijzettafeltje. Ook heel gemakkelijk.

 

Maak je zithoek compleet

Combineer je nieuwe hoekbank met een mooi kleed voor op de vloer en een salontafel en je hebt in feite een compleet nieuwe inrichting voor je woonkamer. Natuurlijk denk je van tevoren goed na over welke bank het best bij jouw kamer en jouw leefstijl past. Als je kinderen of huisdieren hebt, kies je waarschijnlijk weer iets anders dan wanneer je alleen bent of met z'n tweetjes. Denk ook na over waar je eventuele visite wilt 'stallen'. Moet iedereen bij een verjaardag op de bank kunnen zitten? Dan kun je ook nog een U-bank met wel tien zitplaatsen overwegen.

 

Afmeting hoekbank

Het spreekt voor zich - maar we noemen het toch even - dat het ook goed is om rekening te houden met de afmetingen van de kamer. Je zult niet de eerste zijn die na de bestelling van de hoekbank denkt: oei, die is toch wel wat aan de grote kant voor onze kamer.

 

Bereid je voor, probeer een aantal banken uit en maak je nieuwe hoekbank tot de hoeksteen van je huiskamer.

 

Een woning huren: zo werkt het
Leer of geen leer?
Onderhoud van kunststof kozijnen
Wijk Kattenbroek, na 20 jaar nog steeds opvallend


Tags: hoeksteen, hoekbank, leren bank, leren hoekbank, hocker

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: Doyoucopy.
Publicatie datum: 2014-03-24
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving