aanmeld knop
dot

Waarom La Prairie pure luxe biedt

dreamstime_xs_23388860.jpg
La Prairie wordt ook wel gezien als het merk dat pure luxe biedt. Dat is niet voor niets. La Prairie is al 75 jaar vooruitstrevend in haar onderzoek en is verantwoordelijk voor meerdere doorbraken op het gebied van huidveroudering. Met de nieuwste biotechnologie zijn ze in staat om de meest luxueuze formules te creëren.

La Prairie wil meer dan gewone huidverzorging creëren en daarom pakken ze het probleem bij de bron aan. Dit is een van de redenen waarom de meest veeleisende vrouwen voor La Prairie kiezen.

 

De zoektocht van La Prairie

La Prairie bevindt zich in een nooit eindigende zoektocht waarin eindeloze schoonheid vooraan staat. Met het exclusieve Cellular Complex als kern in alle producten wordt het natuurlijke metabolisme van de huid geactiveerd. Cellular Complex gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen en het natuurlijke afweersysteem van je huid wordt hierdoor gestimuleerd. Huidcellen kunnen hierdoor beter overleven en vernieuwen. Het resultaat is een zichtbare, gezondere en stralende huid.

 

Veroudering van de huid

La Prairie’s kliniek ligt in Montreux, Zwitserland. Hier hebben al veel beroemdheden zich laten behandelen, met succes. Elk huidverzorgingsproduct van La Prairie gaat vroegtijdige veroudering tegen. Het beschermt de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf en tegen de stress van het dagelijkse leven. Elke huid kan dit gebruiken, zowel de jongere huid als de oudere huid kan zichtbaar verbeteren.

 

Assortiment

Ook op het gebied van zonverzorging en parfum is La Prairie zeer gewild onder de vrouwen. La Prairie heeft inmiddels een aantal heerlijke damesparfums op de markt gebracht. De luxe zie je terug tot in de flacons, welke met veel zorg gecreëerd zijn. Wanneer je voor La Prairie kiest, kies je voor luxe en voor een product dat zijn vruchten af zal werpen. La Prairie heeft in haar assortiment:

  • damesparfum
  • gezichtsverzorging
  • lichaamsverzorging
  • make-up
  • zonverzorging

Al deze producten zijn met dezelfde zorg en kwaliteit gecreëerd, naar de verwachtingen van de meest veeleisende vrouwen. 


Tags: La Prairie, Huidverzorging, Huidveroudering, Parfum, Make-up, Cellular Complex
Artikel geschreven door: PW123.
Publicatie datum: 2014-03-28
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving