aanmeld knop
dot

De populaire Smartphone applicatie Snapchat

telefoon.jpg
Snapchat is een relatief nieuwe, maar ondertussen zeer populaire smartphone applicatie. Het principe is simpel: je maakt een foto en stuurt deze dan naar mensen, vervolgens verwijdert de foto zichzelf. Wat is het succes achter deze app en wat kan je er allemaal mee doen?
ComputerComputer

Het principe van de populaire mobiele applicatie Snapchat is simpel. Je maakt een foto, kiest hoelang iemand deze kan zien en selecteert vervolgens de mensen naar wie je de foto wilt sturen. Deze mensen kunnen dan de duur van jouw ingestelde tijd de foto zien waarna de foto voor altijd verdwijnt. Maar waarom is de applicatie nou zo populair? Naar mijn mening heeft dat te maken met dat je iets aan iemand kunt laten zien, maar dat het daarna voor altijd verdwijnt!  Met dit feit in gedachte kun je natuurlijk de leukste en meest gekke capriolen uitvoeren. Ook kan je zelf beslissen wie de foto direct te zien krijgen, deze wordt dus altijd bekeken door de ontvanger.

 

Snapchat foto's bewaren?

Wat nog wel belangrijk is om te weten, is dat de ontvangers altijd de mogelijkheid hebben om een screenshot te maken vanaf hun mobiel, hierdoor is je gestuurde snap toch opgeslagen! Je krijgt hier echter wel een melding van als iemand een screenshot heeft gemaakt van jouw Snap. Een anders groot voordeel is dat het een mobiele applicatie is. Tegenwoordig heeft iedereen ten allen tijden zijn telefoon bij zich, waardoor het gebruik van snapchat eigenlijk altijd mogelijk is. Nadeeltje is wel dat je telefoon waarschijnlijk snel leeg raakt door gebruik van de app.

 

Snapchat gebruikers

Snapchat heeft hedendaags ongeveer 350 miljoen dagelijkse gebruikers, een enorm aantal. Het succes van Snapchat bleef ook niet onopgemerkt bij andere grote bedrijven. Zo deed Facebook een bod van 3 miljard Dollar op Snapchat, maar de eigenaar Evan Spiegel vond dit te weinig. Ook internetgigant Google deed een bod van maar liefst 3,5 miljard Dollar, maar weer vond Spiegel dit te weinig. De wereld verklaarde hem voor gek, maar de eigenaar is er van overtuigd dat Snapchat zal blijven groeien waardoor de populaire telefoon app later nog meer geld waard is. Al om al behoort snapchat tot één van de grootste social media netwerken van de wereld en het wordt volledig gefinancierd door geldschieters, Snapchat maakt namelijk geen gebruik van advertenties wat een hoop mensen in eerste instantie wel hadden verwacht.

 

Snapchat je Snap bewerken

Snapchat is ook een app met geheimen, je kan er foto's mee maken, tekst aan toevoegen en door middel van een tekenfunctie je Snap bewerken met allerlei mooie kleurtjes. Maar naast deze functies heeft de app nog veel meer geheimen die je kunt gebruiken om je Snaps mooier te maken. 


Tags: Snapchat, succes, applicatie, smartphone, functies
GamesGamesArtikel geschreven door: barteli.
Publicatie datum: 2014-04-09
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving