aanmeld knop
dot

Fajah Lourens ziet huwelijk met tourmanager wel zitten

bruid.jpg
Dj en actrice Fajah Lourens zou best willen trouwen met haar tourmanager en vriend Melvin. Ze zegt zeker ja te zeggen als ze wordt gevraagd door hem. Melvin is wat dat betreft echter vrij modern, want hij vindt dat Fajah hem ook wel ten huwelijk mag vragen. Zo kan het dus nog wel even duren voordat er een huwelijk plaatsvindt.

De ware. Fajah iLourens s ervan overtuigd dat Melvin de ware voor haar is. 'Er is nog nooit een man niet boos op mij geworden, behalve hij, '  zegt Fajah volgens het Algemeen Dagblad. Fajah omschrijft zichzelf daarin ook als 'een pittige dame'' en Melvin vult haar daarin goed aan. Hij laat haar uitrazen als ze boos is, zegt Fajah Lourens. Het doet Melvin niet veel als Fajah aan het tieren is. Hij haalt een keer zijn schouders op en gaat het huis opruimen of iets dergelijks. Dit heeft een kalmerende werking op de oud Goede Tijden Slechte Tijden actrice. Het is ook wel belangrijk dat de twee goed door één deur kunnen, aangezien ze heel de dag op elkaars lip zitten.

 

Fajah en Melvin

Fajah vindt het totaal geen probleem dat ze zoveel bij elkaar zijn, want het gaat erg goed tussen hen. Ruzies komen nooit voor, noch ergernissen. Melvin regelt het zakelijke gedeelte, waar Fajah zich buiten houdt.

 

Fajah Lourens biografie

  • Fajah Lourens is bekend geworden door de televisiesoap Goede Tijden Slechte Tijden, ook wel bekend als GTST, waar zij de rol van Yasmin Fuentes vertegenwoordigde. Zij was toen 21 jaar oud en was drie seizoenen op de buis te zien.
  • Hierna heeft zij nog een aantal andere rollen gespeeld en was ze ook te zien als deelnemer bij verschillende programma’s, zoals onder andere Expeditie Robinson.
  • In 2011 is zij een totaal andere richting ingeslagen en als dj doorgebroken in de dance scene. Ze draait in verschillende bekende clubs, waaronder Jimmy Woo en Beachclub Vroeger. Daarnaast is ze producer en remixt ze platen van andere dj’s.
  • Naast haar drukke bestaan is ze ook moeder van een dochter en een zoon.
  • Fajah Lourens is nooit eerder getrouwd geweest, dus misschien pakt ze wel uit met haar bruiloft. Ze zal denk ik niet één van die vrouwen zijn die in goedkope trouwjurken naar het altaar lopen, maar wie weet. Ik ben benieuwd!

Tags: goedkope trouwjurken, Fajah Lourens, GTST, trouwen, Melvin
Bronnen: ad.nl/ad/nl/1022/Celebs/article/detail/3632309/2014/04/09/Fajah-Lourens-wil-trouwen-met-tourmanager.dhtml
Artikel geschreven door: MPaul.
Publicatie datum: 2014-04-09
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving