aanmeld knop
dot

Maak zelf de geboortekaartjes van uw nieuwgeborene

zwangerschap.jpg
Geboortekaartjes zijn bijzonder. Ieder geboortekaartje is uniek en daarom is het mogelijk voor iedere kersverse ouder om een geboortekaartje geheel naar wens te ontwerpen.

Geboortekaartje voor de kleine

 Een eigen geboortekaartje maken is geweldig voor ouders die op zoek zijn naar nét dat beetje extra, om op een speciale manier het mooie nieuws als dat van een nieuwgeborene te delen met vrienden en familie. Tegenwoordig kunnen geboortekaartjes gemakkelijk én snel online kunnen worden ontworpen en besteld.

 

Het ontwerpen van unieke kaarten

Via een site als kaarten.nl is het mogelijk voor iedere ouder om een geboortekaartje naar wens te creëren. Zo kunt u beslissen over welke kleurtinten, welk design en welke afbeelding(en) het kaartje moet beschikken. Want bij een prachtige gebeurtenis als het krijgen van een kindje hoort uiteraard een minstens zo prachtige aankondiging.

 

Geboortekaartje ontwerpen

Geboortekaartjes kunnen vandaag de dag op vele verschillende manieren worden vormgegeven en dankzij de online software, die in de meeste gevallen niet gedownload hoeft te worden maar direct op internet in gebruik te nemen is. Daarom kunt u uw geboortekaartje precies maken zoals u zich deze voor u ziet. NIet alelen geboortekaartjes kunt u zelf maken. Zo is er de mogelijkheid om naast geboortekaartjes ook de volgend kaarten zelf te ontwerpen:

  • trouwkaarten
  • verjaardagskaarten
  • uitnodigingen
  • rouwkaarten
  • kerstkaarten
  • visitekaartjes

Een gemakkelijke manier voor het verwerken van creativiteit en een persoonlijk tintje aan kaarten toe te voegen, waarbij de kaart op een professionele wijze kan worden geprint en snel wordt verzonden.

 

Groot, klein, neutraal of opvallend

Kaarten zoals een geboortekaartje kunnen op verschillende manieren worden vormgegeven. Het grote voordeel van het zelf ontwerpen van een geboortekaartje is dat u zelf hand heeft in het ontwerp, waarbij zowel de kleuren als het design en het lettertype een grote rol spelen. Een mooi kaartje is immers voor iedereen anders en juist daarom is het zelf ontwerpen van een geboortekaartje ideaal voor ouders die willen genieten van een gepersonaliseerd, uniek en origineel geboortekaartje. Van de grotere kaart tot een kleine, neutrale weergave en van fleurig tot strak: geboortekaartjes kunnen in alle vormen en maten, waardoor de stijl en wensen van de ouder in kwestie geheel zoals gewenst kan worden neergezet. Met en zonder foto's. Zelf een geboortekaartje maken is niet alleen uniek en origineel, maar ook ontzettend leuk!


Tags: zwangerschap, cadeau, geboortekaartje, geboortekaartjes
Artikel geschreven door: jaspervanderleest.
Publicatie datum: 2014-04-11
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving