aanmeld knop
dot

Met je computer via internet proberen geld te verdienen

dreamstime_xs_17899652.jpg
Geld verdienen, met je eigen computer en internet. Omdat er al veel artikelen over dit onderwerp bestaan, is het belangrijk om te weten wat veilig is, de methode's die bestaan en wat voor informatie er van te voren nodig is om succesvol te worden.
ComputerComputer

In dit eerste deel van mijn artikel over geld verdienen met je eigen computer en internet, wil ik vooral mensen op de hoogte stellen over het feit dat er op internet vele artikelen te vinden zijn om manieren te laten zien hoe je met je computer en internet eenvoudig geld kan verdienen. Uiteraard is eenvoudig niet het juiste woord, want je zal er wel degelijk moeite voor moeten doen om het te doen slagen. Daarbij is een voorbereiding altijd van belang om te weten hoe je het wil gaan aanpakken.

 

Wat heb je nodig om geld te verdienen?

Je hebt je computer en je beschikt over internet, en je zal een keuze moeten maken met je eigen kennis. Voorbeelden van methodes om geld te verdienen met je computer:

  • door middel van mailings die je vanuit huis kan doen
  • telefonische enquêtes die geld opleveren, maar ook online kan je enquêtes doen
  • affiliate campagnes
  • verschillende manieren van beleggen
  • Google adsense
  • dropshpipping
  • marktplaats (kopen/verkopen)
  • webshop
  • enzovoorts

Beleggen?

Bij beleggen is het van belang dat je het met wat kleinschalig (weinig)

geld doet dat je over hebt en dus echt kan missen. Ook de risico's kan je van te voren beperken door niet meteen met alles te gaan beleggen en vooral je eerst verdiepen in wat voor vorm van beleggen je wilt gaan proberen. Bij beleggen heb je geen zekerheid, maar sommige mensen zijn er erg goed in en weten flinke winst te maken. Ook zijn er website's die je op weg kunnen helpen door middel van tips en trucs, op een eenvoudig leesbare manier als starter te ontdekken.

 

Videocursus online geld verdienen

Er zijn al heel wat cursussen geschreven en gepubliceerd waarin de maker(s) je leert hoe je online wat bij kunt verdienen. De informatie die je dan online kunt vinden zijn vaak verzameld in een product. Een voorbeeld daarvan is Geld Gorilla, een videocursus waarin de verschillende manieren van online geld verdienen nog eens worden uitgelegd. Let op: het betreft hier een abonnement met maandelijkse betalingen, en als je dat niet wilt vink die optie dan af.

 

Welk verdienmodel past bij jouw situatie?

Geld verdienen op internet is niet eenvoudig en vergt veel tijd en inzet. Het beste is om eerst een aantal betrouwbare site's te verzamelen. Eenmaal een aantal verzamelt, kan je met de tips een begin maken met een gekozen manier om geld te verdienen met de computer en internet. In het begin zal het wat lastig zijn, daar je uiteraard niet iedere methode standaard zal weten toe te passen. Komen zaken zoals 'gratis aanmelden' als eerste naar voren, dan is dat altijd een prettige manier om mee te beginnen. Let ook dan weer op of gratis aanmelden betekent dat je nergens aan vast zit, want helaas komt het vaak voor dat de gratis deelname maar tijdelijke is.

 

Beleggen met aandelen met de computer

Omdat de vele manieren van geld verdienen met een computer en internet te uitgebreid is om te bespreken, wil ik specifiek ingaan op het deel van beleggen met aandelen met de computer en internet. De daarvoor genoemde manieren van geld verdienen zal ik dus niet verder toelichten en blijf ik voornamelijk het hebben over de manieren van beleggen. Veel mensen zijn hier niet geïnteresseerd in daar er sowieso te veel tijd in kan gaan zitten en dus niet de voorkeur heeft. Toch zijn er manieren om met weinig tijd en weinig nodige risico's op de aandelenmarkt in Nederland en daarbuiten te kunnen beleggen. Uiteraard zal men in het begin eerst wat informatie moeten opdoen als beginner, maar met de juiste tips kan ook dit heel gemakkelijk zijn. Beleggen is geschikt voor mensen met ervaring in deze vorm van geld verdienen. Begin dus klein.


Tags: geld verdienen met internet
Artikel geschreven door: Morpheus.
Publicatie datum: 2014-04-13
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving