aanmeld knop
dot

Redenen om een bezoek aan Valencia te doen

Spanje.jpg
Valencia is een gemeente en een stad in Spanje. Het is de hoofdstad van de provinvie Valenciana. Valencia heeft een inwonersaantal van 1,8 miljoen mensen en is daarmee de derde grootste stad van Spanje. Er zijn vele redenen waarom je zeker een bezoek gebracht moet hebben aan Valencia.

Valencia kent geen winter zoals wij die kennen. Als wij in december aan de chocomel bij de kachel zitten, kan het in Valencia alsnog 25 graden worden met een klein zonnetje. Daarnaast heeft Valencia een prachtig breed zandstrand waardoor een stedentrip met een strandvakantie gecombineerd kan worden. Kijk voor mooie appartementen in Valencia. In de zomer kunt u genieten van temperaturen die wel oplopen tot boven de 35 graden. De beste tijden om naar Valencia te reizen zijn tussen april en juni. Dan kun je genieten van een heerlijke milde zon.

 

Valencia is goedkoop

Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat Valencia één van de goedkoopste steden uit Spanje is. Ook voor sportliefhebbers is Valencia de perfecte stad. Sport evenementen zoals, MotoGP, Valencia Open 500, Formule 1 en meer worden georganiseerd in Valencia.

 

Tips Valencia Vakanties

Voor diegene die van winkelen houden, heeft Valencia twee keer per jaar een uitverkoop dat wel tot 70% op kan lopen terwijl, kleding überhaupt al goedkoper is als in Nederland. Ook is er in maart een grote Fashion week in Valencia. Voor iedereen die van mode houdt is dit een goede tijd om naar Valencia af te reizen. Tijdens deze week kun je drie dagen lang genieten van de nieuwste trends.

 

Reis naar Valencia

Allerlaatst is het heel makkelijk om in Valencia te komen. Binnen 2,5 uur sta je vanaf Amsterdam op het vliegveld van Valencia. Ook zijn er vele goedkope tickets te vinden buiten het seizoen vanaf Eindhoven. Het vliegveld in Valencia bevindt zich op maar 20 minuten afstand per metro van de stad. Wat het reizen naar Valencia heel makkelijk maakt.


Tags: Valencia, Spanje, vakantie, reis, appartement
Artikel geschreven door: .
Publicatie datum: 2014-04-14
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving