aanmeld knop
dot

Zonwering Haarlem, Amsterdam, Velsen. Recensie

huisje.jpg
Zonnescherm, uitvalscherm, rolluik, knikarm... Er zijn veel methodes waarmee je je huis lekker koel kunt houden. Wij hebben het laten plaatsen door 123schaduw en dit is een echte aanrader. In de zomer in de hitte zitten met grote ramen, het is moordend. Wij hebben de knoop doorgehakt en we zijn er heel gelukkig mee.

Al jaren waren we van plan om 'ooit' iets tegen de moordende hitte te doen waar we elke zomer opnieuw middenin zaten. Met zes enorm grote ramen, waar de zon al vanaf 's morgens vroeg op staat te branden, was de zomer voor ons allang geen lolletje meer, maar een regelrechte kwelling. Dit jaar hebben we de knoop doorgehakt en na hier en daar wat prijzen met elkaar te hebben vergelijken viel ons oog op het bedrijf 123schaduw, niet al te ver van ons vandaan. De offerte beviel ons en de communicatie verliep prettig.

 

Uitvalschermen plaatsen

Niet lang daarna kregen we bericht dat de uitvalschermen klaar waren om te plaatsen. Het bedrijf hield zich keurig aan gemaakte afspraken en op de dag van plaatsing verliep alles op rolletjes. Ook voor lastiger plaatsen boven het raam hadden ze pasklare oplossingen. De kwaliteit van de uitvalschermen is prachtig. Om een indruk te krijgen wat het bedrijf allemaal voor u kan doen op het gebied van zonwering raad ik u aan om even rond te kijken op hun website 123schaduw.nl

 

Knikarmscherm

Een knikarmscherm is hetzelfde als een terrasscherm. Het terras wordt lekker koel gehouden omdat het in schaduw wordt gezet.Daarnaast houdt het scherm ook de zon uit huis.Anders dan bij een uitvalscherm kan je bij een knikarmscherm gewoon in en uit het huis lopen zonder te hoeven bukken. Dit type scherm is dus geschikt als je een vrije doorloop naar buiten wilt. Het scherm wordt bijvoorbeeld vaak aan de tuinzijde boven een terras bevestigd. Men noemt het ook wel een luifel of een zonnescherm. Je kunt er lekker onder zitten en de deur in en uitlopen. Daarentegen worden uitvalschermen juist geplaatst boven ramen waar je niet onderdoor hoeft te lopen. U kunt bij knikarmschermen kiezen voor:

  • open systemen
  • semi-cassette-systemen (half gesloten)
  • cassette-systemen (gesloten)

U kunt kiezen voor hand of elektrische bediening.

 

Markies laten opknappen?

123schaduw knapt ook oude markiezen op, Het doek wordt vervangen nadat het houten frame opnieuw geschuurd en gelakt is. Het resultaat is een prachtig opgeknapte markies die weer jaren mee zal gaan. U kunt ook een nieuw markies bij hen kopen. Het voordeel aan markiezen is de uitstraling. Verder is het gewoon prima als zonwering en geeft uw huis een mooie sfeervolle uitstraling.

 

Rolluiken

Ook rolluiken zijn een uitstekend keuze als u zowel de zon wilt weren als ook uw huis nog extra wilt beveiligen. Inbrekers kiezen minder vaak een huis uit waar rolluiken voor de ramen zitten. Als u geen terras heeft ten ook geen behoefte heeft aan de uitstraling van zonwering met doek, dan zijn rolluiken een prima keus. Ook bedrijven kiezen vaak voor rolluiken. Rolluiken zijn ook populair op vakantieadressen. In Spanje zien we ze bijvoorbeeld heel veel.

 

In de schaduw zitten

Wij zijn erg blij met onze uitvalschermen. Eindelijk kunnen we genieten van de zomer terwijl we genoeg schaduw hebben. We hoeven niet meer continu met de gordijnen dicht te zitten en de uitvalschermen zijn zo mooi. We hebben gekozen voor blauw wit gestreepte uitvalschermen, die ons huis een heel zomerse uitstraling gegeven. De mannen van 123schaduw.nl werkten, snel, accuraat en wisten overal een oplossing voor. Ze hielden zich aan alle gemaakte afspraak en we zijn heel erg tevreden. Aanrader!

  • Even bellen kan ook: 0617744753

Tags: zonwering, markies op laten knappen, knikars, luifel, uitvalscherm, rolluikken, zonnescherm
Bronnen: 123schaduw.nl, eigen ervaring met het bedrijf

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2014-04-16
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving