aanmeld knop
dot

Succesvol afvallen met verschillende dieten

Dik.jpg
Wie bezig is met afvallen, zoekt vaak naar een manier om dat snel en eenvoudig te kunnen doen. Maar afvallen vergt veel van je. Je zult door moeten zetten en verleidingen moeten weerstaan. Wie afvalt moet rekening houden met een aantal punten. In dit artikel zullen we ze bespreken.

Afvallen is meer bewegen en minder eten. Het blijft een duidelijk standpunt. Minder eten en meer bewegen. Het zal de verbranding van vet ten goede komen als je meer beweegt. Door meer beweging zul je meer energie en dus ook meer vet verbranden. Die verbrande vetten zorgen ervoor dat je dunner en slanker wordt. Het is dan natuurlijk wel zaak om dit verloren vet niet te compenseren door weer vette producten te gaan eten.

 

Eet gevarieerd

Een goed menu is erg belangrijk voor personen die bezig gaan met afvallen. Eet zo gevarieerd mogelijk en laat vette tussendoortjes staan. Het beste patroon bestaat uit een uitgebreid en gezond ontbijt, een gematigde lunch en een goede maaltijd. Eet niet vlak voordat je gaat slapen, want dan stimuleert je het opslaan van vetten. Wie slaapt verbrandt namelijk geen vet meer.

 

Gezond afvallen

Het is zaak om gezond af te vallen. Daarmee bedoelen we afvallen zonder dat je teveel van jezelf vraagt. Wie gezond bezig is met afvallen kiest voor een dieet dat bij hem of haar past. Wil je snel afvallen? Dan kies je voor een crash dieet. Zogenaamde crash diëten zijn diëten gericht op snel en effectief afvallen. Dit zijn intensieve, maar wel doeltreffende diëten die binnen zeer korte tijd effect zullen hebben. Gezond is het echter niet. En het wordt erna alleen wel even lastig om de verloren kilo’s niet weer eraan te krijgen. Een gezonde manier om afvallen is bij de Weightwatchers. Lees er meer over op weightwatchers.startpagina.nl

 

Ga naar de sportschool

In de sportschool kun je ook veel kilo’s verliezen. Ga allerlei sporten doen, maar wees wel voorzichtig dat je niet geblesseerd raakt. Te enthousiast ergens aan beginnen kan resulteren in blessures en daardoor zul je juist helemaal niet meer afvallen. Je kunt op de sportschool ook prima vragen of mensen je kunnen helpen met afvallen. Ze zijn daar op de sportschool doorgaans heel goed in en zullen je sturing geven met behulp van een effectief sportprogramma en bijpassende voeding, indien je dat wenst.

 

Drink veel water

Ook niet onbelangrijk is het drinken van water. Water vult en water reinigt. Je zult sneller afvallen door water te drinken, al is het maar omdat je met water ongezonde andere drankjes (die veel suikers en dikmakers bevatten) vervangt. Door water te drinken kom je eerder vol te zitten, dus is het ook aan te raden vlak voor een maaltijd wat te drinken. Je zult voldoende eten, maar niet meer dan nodig is. Op die manier zul je alleen maar meer positieve effecten ervaren bij het afvallen.


Tags: afvallen, dieet, water, sport
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: Beheerder.
Publicatie datum: 2014-04-18
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving