aanmeld knop
dot

Betrouwbaar online geld verdienen

dagobert duck.jpg
Het geheim van online geld verdienen is misschien niet meer zo'n heel groot geheim, want iedereen heeft er ooit wel iets van gehoord of gelezen maar niet iedereen weet hoe het precies werkt of hoeveel je er uiteindelijk mee kunt verdienen. En welke methodes zijn betrouwbaar?
ComputerComputer

Met je computer een inkomen opbouwen is geen sprookje meer. Het is zelfs vrij eenvoudig als je de weg weet. Het vergt inspanning en doorzettingsvermogen, want je moet het echt opbouwen. Er zijn veel wegen die naar Rome leiden, en daarom zijn er ook veel methodes waarmee je iets verdienen kunt. Welke methodes zijn betrouwbaar?

 

Affiliatie marketing

Affiliatie marketing is het promoten van producten van anderen, waar jij per verkoop een bepaalde commissie voor krijgt. Het enige wat jij doet is het product onder de aandacht brengen van andere mensen. Dat kan bijvoorbeeld d.m.v. YouTube filmpjes maken of via Twitter of Facebook of alle andere Social Media waar jij anderen kunt laten zien dat het product te koop is. Deze manier van geld verdienen is misschien wel de meest succesvolle manier om via je laptopje, in je eigen huis, lekker lui op de bank je geld binnen kunt halen. Je werkzaamheden kunnen dan bestaan uit:

  • het twitteren van links naar het product
  • leuke dingen over het product zetten op je Facebook of andere social media
  • artikeltjes schrijven over producten
  • bloggen over producten

Je hoeft zelf niet bij te houden wat je verkoopt, dat wordt bijgehouden door het affiliate netwerk waar je je account hebt aangemaakt. In jouw accounts staan de links naar de producten en elke link in jouw account heeft jouw code in de link, waardoor precies kan worden bijgehouden hoeveel je verdient.

 

Een eigen product

Door een eigen online product te maken kun je bergen met geld verdienen als je weet hoe je het aan moet pakken. Dit kan eene-Book of een App of een ander product zijn. Er zitten natuurlijk ook veel nadelen aan een eigen product want je wil natuurlijk dat het een goed product is en dat kost ten eerste al heel veel tijd en moeite en vaak is er ook nog een stukje onderhoud bij nodig.

 

Google Adsense

Een simpele maar efficiënte manier om bij te verdienen is Google Adsense. Je maakt een account aan bij Google en plaatst advertenties van Google op je website. Als je heel veel bezoekers krijgt levert dan een beetje op. Nadeel: je gaat pas echt leuk verdienen als je duizenden bezoekers op je website krijgt.

 

Dropshipping

Met dropshipping verkoop je producten van dropshippers. Je biedt de spullen aan via je eigen webshop, en je verzint zelf de winst bovenop het standaard bedrag. De winst is dan voor jou. De dropshipper zorgt voor de verzending en afhandeling.

 

Obstakels die mensen tegen houden

Heel veel mensen die denken dat ze verstand van een computer of van het internet moeten hebben. Dat is misschien wel het minst grote probleem waar jij je zorgen om hoeft te maken want er word d.m.v een videoprogramma uitgelegd hoe jij je geld kunt verdienen met het internet.

Je denkt misschien ook dat mensen niet zijn interesseert in online producten (bijvoorbeeld een e-book). Dat is niet waar want deze producten verkopen juist steeds beter. Door de technologie van tegenwoordig leest men steeds vaker op een e-Reader of tablet of smartphone, dan in een gewoon boek.


Tags: betrouwbaar geld verdienen, affiliate marketing, online geld,
Artikel geschreven door: sander.
Publicatie datum: 2014-04-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving