aanmeld knop
dot

Laptopkast tegen diefstal van mobiele elektronica

laptop.jpg
Door de verdere introductie van laptops, tablets, iPads en andere mobiele computer apparatuur wordt beveiligen van deze apparatuur een essentiƫle zaak. Deze elektronica is redelijk klein en dus eenvoudig mee te nemen maar het gaat vaak om een aanzienlijk bedrag in aanschafwaarde. Zaak dus om er zuinig op te zijn en wanneer het niet wordt gebruikt, om het achter slot en grendel op te bergen.
ComputerComputer

De laptopkast is daarvoor uitermate geschikt. In een laptopkast kunnen meerdere laptops achter slot en grendel worden opgeborgen en op deze manier zo goed mogelijk beveiligd worden tegen diefstal.

 

Laptopkast voor school of bedrijf

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om dure spullen zoals een laptop of tablet niet te laten slingeren zodat de eerste de beste onverlaat er mee vandoor kan gaan. Maar als u naar huis gaat en de laptops en tablets en dergelijke blijven in het kantoor of in de school achter, is het erg handig om ze op te kunnen bergen in een laptopkast.

 

Wat is een laptoplocker?

Moonen Import Export groothandel in kantoormeubelen uit Udenhout lanceert de laptoplocker. Een laptoplocker is een laptopkast en biedt bedrijven en scholen waar veel mobiele elektronica gebruikt wordt, de mogelijkheid om hun studenten en het personeel de gelegenheid te geven om hun laptop veilig op te bergen en daardoor te beschermen tegen diefstal.

 

Hoeveel laptops in een laptoplocker?

De laptopkast is erg compact en bied ruimte aan 10 laptops. Deze mogen maximaal 17 inch zijn anders passen ze niet in de kast. Ieder deurtje is afzonderlijk afsluitbaar middels cilinderslot. Bij iedere deur worden standaard 2 sleutels geleverd. Alle deuren zitten geïntegreerd in 1 grote centrale deur waarmee alle deuren tegelijk geopend kunnen worden, mocht het nodig zijn. Het betreft een stevige en degelijke kast met een dito constructie. Het geheel is netjes afgewerkt met een krasvaste poedercoating waardoor de kast tegen een stootje kan.  

 

Afmeting locker

De afmetingen van de laptopkast zijn 180cm hoogte x 47cm breedte x 50cm diepte.

 

Laptops die 's avonds niet mee naar huis gaan om wat voor reden dan ook, kunt u opbergen in deze laptoplocker. De kast is speciaal beveiligd en solide genoeg om de spullen 's nachts onder te brengen en beschikt over meerdere opbergvakken. 

 

Diefstal voorkomen

Het beschermen van Uw vertrouwelijk informatie is helaas steeds vaker nodig om te voorkomen dat uw vertrouwelijke informatie wordt gelezen door mensen die hiertoe niet bevoegd zijn. In de webwinkel van moonenimportexport.nl vind u een oplossing voor een scherpe prijs en uiteraard wordt uw bestelling gratis thuis afgeleverd.


Tags: laptopkast, laptop, locker, diefstal voorkomen, laptoplocker
GamesGamesArtikel geschreven door: Moonen Import Export.
Publicatie datum: 2014-04-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving