aanmeld knop
dot

Google Nexus 7

logo-tekst.jpeg
Google tablet Nexus 7 is nu al een gigantisch succes. De veelbesproken tablet was in Amerika al uitverkocht voordat het in de winkel te koop was. Releasedatum juli 2012 in de VS. In Nederland is Google Nexus 7 vanaf september 2012 verkrijgbaar.
ComputerComputer

Google Nexus 7. Asus heeft het Google 7-inch tablet gemaakt. Het Google tablet is opvallend betaalbaar. Voor 250,- euro ben je al in het bezit van de 16GB versie. Het 8GB tablet is nog een stuk goedkoper, wanneer deze in Nederland verkrijgbaar is, is nog niet duidelijk. Niet alleen door de gunstige prijs is de tablet van Google nu al razend populair. Google Nexus 7 heeft gewoon alles wat je zoekt.

 

Google Nexus 7 tablet, ook in Nederland te koop?

Uiteraard is het tablet ook in Nederland te koop.  De Google Nexus 7 is een adembenemend lekkere tablet. Een niet al te groot, handzaam tablet met opties waar je van genieten blijft. Hoe kan deze mooie tablet zo betaalbaar zijn? 

 

Google tablet, online diensten

Google maakt zelf niet veel winst op de verkoop van de tablets. Ideaal voor de consument die zelf kan kiezen hoe intensief er gebruikt gemaakt gaat worden van online diensten die je, al dan niet tegen betaling, op je tablet kunt toepassen. Met deze schitterende tablet is Google qua prijs in verhouding tot de uitmuntende kwaliteit, in een klap de beste op het gebied van tablets. Van welke diensten kan je in elk geval gebruik maken met het Google Nexus 7 tablet?

  • Films huren
  • Apps downloaden
  • Google gadgets (om het maar even zo te noemen) 
  • Google Handwrite (Mogelijkheid om met vinger of styluspen gewoon in je eigen handschrift te schrijven op het tablet).

Google Handwrite instellen

  • Surf met je tablet naar google.com
  • Ga naar Instellingen (rechts bovenaan het venster)
  • Kies voor: zoekinstellingen
  • Kies voor: handwrite herkenning aanzetten
  • Op de homepage van Google tekst invoeren in het zoekvak 'teksten'
  • Voer tekst in om handschriftherkenning te activeren

Asus

Asus produceert de tablet. De tablet van Google werd in samenwerking met Asus uitgedacht, ontworpen en op de markt gebracht. In de VS werden er al 600.000 tablets verkocht in de voorverkoop. Asus is gevestigd in Taiwan.

 

JellyBean

De Nexus 7 draait op de nieuwste versie van Android, genaamd JellyBean. Android is het beste besturingssysteem voor smartphones. In 2021 is deze smartphone niet meer verkrijgbara.


Tags: Google Nexus 7, tablet, Google tablet, Android tablet, Asus tablet Google, JellyBean
GamesGamesArtikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2012-07-28
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving