aanmeld knop
dot

Lekkere toetjes voor bij je Paleo Dieet!

appeltje.jpg
Ben jij al bezig met het Paleo dieet en wil je graag ook lekker natafelen met gezonde maar verantwoorde toetjes? Korte introductie over het paleo dieet. Het paleo dieet is ontwikkeld door Mitchel van Duuren en hij is nu al 10 jaar bezig op internet, met het onderzoeken van gezondheid.

Van Duuren is begonnen met zijn eigen website van het verkopen van eiwitten. Hij legt uit dat het paleo dieet voornamelijk bestaat uit het voedsel eten wat van de natuur komt. Iedereen geeft daar zijn eigen invulling aan maar het is eigenlijk dus het niet eten van de dingen die wij dagelijks zo lekker vinden, zoals:

  • Brood
  • Kaas
  • Koek
  • Chips
  • enzovoorts

Hij legt duidelijk uit waarom dit allemaal zo slecht voor ons is en waaraan dit dan kan liggen. Al dat ongezonde eten wat ons tegenwoordig aangeboden wordt, en dat terwijl je ook heel lekker kunt eten met verse gezonde producten, waar je veel minder snel van aankomt.

 

Gezonde toetjes

In dit artikel promoot ik de variant toetjes van paleo omdat ik van mening ben dat na een dag vol diëten we al genoeg honger hebben gekregen waardoor we in de avonden vaak de mist in gaan en weer iets zoets of vettigs nemen, waar of niet? Maar wat zou het voor jou of jullie kunnen betekenen als je toetjes kan eten zonder dat dit gelijk een negatief effect heeft op je dieet wat je al volgt? En bestaan namelijk lekkere toetjes die gezond zijn. Is dat iets wat jou aanspreekt? Dat is het paleo receptenboek misschien iets voor je, boordevol lekkere gezonde nagerechten.


Gezondheid belangrijk?

Als je gezondheid belangrijk voor je is, maar je vindt het heerlijk om te genieten van toetjes en gebak, dan ben je waarschijnlijk erg enthousiast als ik je vertel dat je makkelijk een taartje kunt eten zonder gelijk aan te komen.
Maar eerst…  In dit Artikel wil ik je een korte introductie geven over (kokkin) Nathalia. Zij is degene die in de paleo keuken staat en doordeweeks alle Paleo maaltijden bereidt. Maar ze maakt niet iets klaar wat niet 100% gezond is, Vol trots kan ik jullie melden dat alle recepten bestaan uit de paleo proof ingrediënten zonder in te leveren op smaak. 


Wat ik jullie kan aanbieden?

Gezonde en Healthy toetjes die geen negatief effect hebben op

  • gewichtsafname
  • lekkere toetjes met echte smaak

Een leuke variatie voor bij je dieet Ik hoop jullie allemaal snel te spreken over dit handige receptenboek.

10 Kilo afvallen? Zo lukt het!
Afvallen doe je zo!
Afvallen is een keuze. Basta!
Afvallen is heel moeilijk


Tags: Gezond, Recepten,Toetjes, Paleo
Bronnen: Mitchel Paleo
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: JorindeRoss.
Publicatie datum: 2014-05-05
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving