aanmeld knop
dot

Online Reputatie Management door een professioneel bedrijf

Baas.jpg
In dit artikel wordt informatie gegeven over online reputatie management. Dit is een nieuw soort techniek waarbij slechte online reputaties verbeterd worden. Dit gebeurt bij professionele bedrijven en zal u na verloop van tijd merken dat uw online reputatie aanzienlijk verbetert.

Als je succesvol bent in de zakenwereld, wil je natuurlijk ook dat je reputatie smetvrij blijft. Dit is echter vrij moeilijk in de zakenwereld, die erom bekend staat hard te zijn. Het is daarom van belang dat als je als zakenman ziet dat je online reputatie beschadigd raakt, actie te ondernemen en aan de slag te gaan met een online reputatie management bureau. Een bedrijf zal u helpen bij het opschonen en verbeteren van uw online reputatie en binnen enkele maanden zal u verschil merken ten opzichte van hoe het daarvoor was. 

 

Een slechte online reputatie

Een slechte online reputatie is natuurlijk iets dat niet veel mensen graag zouden hebben. Met name als je actief bent in de zakenwereld, is dit iets dat het liefste zoveel mogelijk vermeden dient te worden. Dit heeft een belangrijke reden, namelijk dat ook mensen uit de zakenwereld steeds meer gebruik maken van sociale media.

 

Negatieve informatie over een persoon online

Zo is LinkedIn tegenwoordig het meest relevante sociale medium binnen de zakenwereld. Om bij dit sociale media profiel te komen, is een belangrijke stap het intoetsen van de naam van degene die gezocht wordt. En stelt u zich nou eens voor dat één van de gezochte resultaten een heel negatief resultaat blijkt te zijn. Hoogstwaarschijnlijk zal die potentiële zakenrelatie er dan vanaf zien om een goede deal met u te sluiten. U zou er wel eens geld aan kunnen verliezen, als de negatieve resultaten zich zullen vermenigvuldigen en er binnen een mum van tijd meer negatieve informatie dan positieve informatie te vinden is in de zoekresultaten van Google. 

 

Reputatieschade herstellen

Voor iedere zakenman of zakenvrouw is het immers belangrijk om, als er op zijn of haar naam gezocht wordt, alleen maar positieve resultaten te vinden zijn. Het zijn opvallend genoeg wel veel vaker mannen wiens reputatie beschadigd is dan vrouwen. Misschien komt dit doordat hoge posities vaker bekleed worden door mannen of door het feit dat er meer temperament in mannenbloed dan in dat van vrouwen zit. Het is in ieder geval een feit dat een online reputatie, hoe beschadigd ook, altijd gered kan worden. 


Tags: online reputatie management, orm
Artikel geschreven door: onlinereputatie.
Publicatie datum: 2014-05-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving