aanmeld knop
dot

Informatie beveiliging wordt steeds belangrijker

orm.jpg
Als ondernemer of manager zult u altijd wel te maken krijgen met informatie beveiliging. De afgelopen jaren is steeds meer informatie digitaal te vinden en zijn er steeds minder archiefkasten te vinden. Maar wanneer informatie steeds meer digitaal te vinden is, is het belangrijk dat informatie beveiliging een belangrijke plek inneemt.

Het is belangrijk dat informatie op een zorgvuldige wijze bewaakt wordt. Gegevens van bijvoorbeeld klanten en patiënten mogen niet zomaar op straat komen te liggen. Dat moet u zoveel mogelijk worden voorkomen. Daarnaast wilt u natuurlijk ook niet dat de gegevens van uw eigen bedrijf of organisatie op straat komen te liggen.

 

Strenge eisen vanuit de overheid

Naast het feit dat u niet wilt dat gegevens op de een of andere manier naar buiten gelekt worden, worden er ook vanuit de overheid strenge eisen gesteld omtrent informatie beveiliging. Mocht u informatie niet op de juiste wijze beveiligen, dan kunt u te maken krijgen met hoge boetes. Daarnaast kan het uw imago of reputatie ook flink schaden. Dat wilt u natuurlijk met alle mogelijke middelen voorkomen. Daarom is het belangrijk dat u een externe partij inschakelt die u kan voorzien van een juist advies omtrent informatie beveiliging. Daarmee kunt u zichzelf beschermen tegen onnodige en vervelende scenario's in de toekomst.

 

Bescherm uzelf tegen diefstal, fraude en internetcriminaliteit

Door middel van de juiste informatie beveiliging kunt u zichzelf beschermen tegen fraude en diefstal van belangrijke gegevens. Dit kunnen bijvoorbeeld persoonsgegevens zijn, maar ook financiële gegevens van uw eigen bedrijf of organisatie. Juist in een tijd waarin internetcriminaliteit een steeds een grotere rol gaat spelen, is het belangrijk dat u kiest voor een externe partij die met u mee denkt en die u helpt om alle informatie binnen uw bedrijf niet alleen goed te stroomlijnen, maar ook om de informatie te beschermen tegen aanvallen van binnen- en buitenaf.

 

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Een externe ICT dienstverlener heeft de juiste hulpmiddelen tot haar beschikking inzake informatie beveiliging. Laat u daarom goed informeren voordat u een daadwerkelijke beslissing neemt. Het moet namelijk wel zo zijn dat uw bedrijf of organisatie in staat blijft om te groeien. Daarmee heeft uw bedrijf of organisatie bestaansrecht. Daarnaast werkt u aan een goed imago wanneer u kiest voor de juiste informatie beveiliging. Het is dan ook een onderwerp dat u zeker niet voorbij mag lopen, maar het is iets dat uw volledige aandacht vraagt. Schroom daarom niet om een eerste adviesgesprek aan te vragen.


Tags: informatie beveiligen, gegevens beveiliging, internetcriminelen
Artikel geschreven door: LisaVbeek3.
Publicatie datum: 2014-05-16
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving