aanmeld knop
dot

Je huid bleken voor donkere en licht getinte huid

make-up.jpg
Skinlight is een uniek product waarmee u de huid over uw gehele lichaam lichter kunt maken. Wat Skinlight zo uniek maakt is het feit dat het volledig uit natuurlijke ingrediƫnten bestaat. Ook voor intieme delen is dit zeer geschikt.

Je gezicht bleken, ouderdomsvlekken maskeren, pigmentvlekjes wegwerken, of gewoon de huid plaatselijk bleken?Altijd al eens overwogen om je huid te bleken? Dit komt steeds vaker voor en tegenwoordig kun je dit voor alles gebruiken. BIjvoorbeeld voor donkere plekken onder de oksels, of voor plekjes op je huid die een andere kleur hebben dan de omgeving. Voordelen van waarom mensen Skinlight gebruiken;

  • Donkere plekken op de huid
  • Donkere oksels
  • Gezicht lichter maken
  • Hyperpigmentatie
  • Moedervlekken (let wel op: moedervlekken die van kleur verandert zijn of jeuken, bloeden, irritatie veroorzaken, erg groot zijn, kleurverschillen hebben of die  niet duidelijk afgegrensd zijn, moeten eerst door een arts bekeken worden)
  • Ouderdomsvlekken
  • Pigmentvlekken

Ouderdomsvlekken bleken

Ouderdomsvlekken veroorzaken kleurverschillen op de huid en doen wel een zeer grote sproeten denken. Smaken verschillen, de een vindt het prima, de ander wil ze liever proberen te bleken. Skinlight is een op natuurlijk wijze samengesteld middel dat de donkere huid zal bleken en pigmentvlekken in uw gezicht, maar ook op andere vervelende plekken zal tegengaan. Het middel zal ook ouderdomsvlekken verminderen op die plekken waar u ze absoluut niet wilt hebben omdat iedereen ze kan zien. Zoals op uw handen bijvoorbeeld. Vooral voor vrouwen die jonger willen lijken zijn ouderdomsvlekken erg vervelend. Skinlight zal uw ouderdomsvlekken lichter maken en hierdoor maskeren. De pigmentatie op uw handen zal meer in balans worden gebracht, waardoor uw handen er weer mooier uit zullen gaan zien en u niet langer het gevoel hoeft te hebben dat u zich voor kleurverschillen in de huid hoeft te schamen.  

 

Huid lichter maken

Skinlight is een nieuw product op de markt van huidbleek artikelen. Het product bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor ieder huidtype. Skinlight kan zowel gebruikt worden om kleine stukjes huid op te lichten als voor de gehele donkere huid.

 

Ook voor de intieme delen wordt deze crème wel gebruikt om de huid lichter te maken. Hygiëne staat voorop en met de skinlight zorg je ervoor dat je lichaam weer in de schijnwerpers staat. U kunt meer lezen over het bleken van de huid op de website van Skinlight.


Tags: skinlight, huid bleken, pigmentvlek, ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie
Artikel geschreven door: Floortje.
Publicatie datum: 2014-05-16
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

gast - 2014-06-21 11:52:35  
Skinlight is inderdaad een ideale creme om pigmentvlekken effectief te verminderen.Reageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving