aanmeld knop
dot

Vavatures civiele techniek

zakelijk.jpg
Na mijn afstuderen kon ik gelijk aan de slag bij het bedrijf waar ik mijn afstudeer onderzoek gedaan heb. Destijds was ik heel blij dat ik gelijk aan de slag kon. Veel van mijn klasgenoten destijds hebben lang moeten zoeken naar een baan. daarom heb ik ook gelijk ‘Ja’ gezegd.

Na een aantal jaren met plezier bij het bedrijf gewerkt te hebben vind ik het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zit dagelijks van 9 tot 5 achter de computer en mist daardoor toch wel het klantcontact. Binnen het bedrijf waar ik werkte was deze combinatie niet mogelijk. Daarom heb ik besloten om weer te gaan solliciteren.

 

De zoektocht

Nu ik voor mezelf besloten heb om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging, ben ik maar meteen aan de slag gegaan. Om in te schatten voor welke vacatures je in aanmerking komt is best een lastige klus. Je hebt natuurlijk je opleiding en het aantal jaren ervaring die meetellen. Daarom heb ik besloten om de bedrijven te selecteren die ik echt leuk vindt. Deze stap maak ik namelijk niet voor niets. Ik wil een nieuwe uitdaging bij een mooi bedrijf.

 

Vacatures vinden in de civiele techniek

Na enig zoeken kwam ik op een website uit waar een ruim banenaanbod staat. Op deze website stond een duidelijk overzicht van alle vacatures en je kunt er makkelijk filteren op bepaalde vakgebieden. Ik zocht natuurlijk op ‘vacatures civiele techniek ‘. Al behoorlijk snel kwamen er bekende bedrijven naar boven met functies die mij wel aanspraken. De bedrijven kende ik goed en ik had er meteen een goed gevoel bij.

 

Solliciteren

Nadat ik via de website gesolliciteerd had, kreeg ik al snel een uitnodiging voor een oriënterend gesprek. Ik stond verbaasd dat het zo snel kan gaan. De afspraak met het bedrijf heb ik volgende week gepland staan, maar ik heb er wel een goed gevoel over. Op naar een nieuwe uitdaging.


Tags: vacatures civiele techniek, solliciteren, baan vinden
Bronnen: continu.nl/veel-gezocht/vacatures-civiele-techniek
Artikel geschreven door: LisaVbeek3.
Publicatie datum: 2014-05-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving