aanmeld knop
dot

Makkelijk geld verdienen: De weg waar vrijheid!

dreamstime_xs_24667193.jpg
Waar droom je het meeste van? Een wereldreis maken van minstens een jaar met je vrienden of geliefde? Kennismaken met verschillende culturen aan de andere kant van de wereld, avonturen beleven die je nooit voor mogelijk hield bij de meest adembenemende uitzichten in deze wereld? Of hou je je zuur verdiende geld liever bij op je rekening? Schuldenvrij leven terwijl je je spaarrekening maand na maand ziet groeien, om zo alles te kunnen kopen wat je hartje begeert?
ComputerComputer

Beiden klinken als vrijheid, niet? Ik ga je dan ook geen keuze laten maken tussen deze twee opties. Het doel moet zijn om beide te verkrijgen. Terwijl je op reis bent je rekening zien aangroeien zodat je al je schulden kunt aflossen en gewoon verder kunt reizen, dit zou voor mij de ultieme vrijheid zijn. Helaas denken we dan:  Zo’n wereldreis maken kost te veel voor de meeste mensen. Tenzij je miljonair bent kan je geen duizenden euro's uitgeven aan een wereldreis, laat staan ook nog eens al je schulden aflossen om daarna ook nog in staat te zijn alles te kunnen kopen wat je wilt. Voor de meeste mensen is dat inderdaad niet weggelegd, maar er zijn wel methodes om een inkomen te verdienen door je verdiensten op te bouwen. Het kost tijd, dat wel.

 

Rijk zijn, dat willen we allemaal wel

Eerst gaan we eens nadenken wat 'veel geld hebben' eigenlijk betekend. Als we er vanuit gaan dat je over al het geld kon beschikken wat je maar zou willen, hoe zou je ideale dag er dan uitzien? Wat zou je doen? Of het antwoord nu is 'slapen tot na de middag' of 'hele dagen over het strand wandelen,' je doel is waarschijnlijk realiseerbaar, beter dan je zelf denkt.

 

Geld verdienen

  • Wil je voor jezelf kunnen zorgen zal je op een of andere manier geld moeten zien te verdienen. Hier zijn natuurlijk vele verschillende manieren voor (de ene methode zorgt sneller voor resultaat dan de andere), maar hier gaan we zo meteen dieper op in.  
  • Hoe meer geld je hebt, hoe meer keuzes je hebt. Hoe meer keuzes, hoe meer vrijheid.
  • Geld is niets meer of minder dan een transactiemiddel. Het is een ruilmiddel  waarbij je in ruil voor geld de goederen of diensten kunt krijgen waar je naar verlangt. Als je veel geld hebt, heb je in feite meer keuze om goederen of diensten uit te kiezen. Het geeft je vrijheid om te kiezen wat je wilt.
  • Maakt veel geld dan gelukkig? Veel miljonairs voelen zich niet gelukkiger dan jij alleen omdat ze een grotere bankrekening hebben.
  • Maken veel spullen je dan gelukkig? Integendeel.  Veel spullen eisen namelijk veel van je aandacht op aan onderhoud of verzorging. Deze tijd dat je hieraan besteedt kan je misschien beter in je strandwandeling steken.
  • Wat is het dan aan geld dat gelukkig maakt? Simpel: de keuzevrijheid. Zolang er keuzes zijn te maken, is er vrijheid om te kiezen. Is de keuze gemaakt, dan is de vrijheid weg en dan kan ik niets anders met dit geld doen.

Wat is een passief inkomen?

Willen we nu het doel van hierboven realiseren is het belangrijk om volgend gegeven te beseffen:

  • Hetgeen waar we geld mee verdienen en wat we met onze tijd gaan doen, zijn twee verschillende dingen
  • Zolang je je hele dag moet besteden aan het werken voor een baas zodat je op het einde van de maand je geld op je rekening ziet komen, zal je nooit volledig vrij zijn. Hier ruil je dus je hele dag tijd die je ter beschikking hebt om tegen geld dat je pas op het einde van de maand ziet binnenkomen.
  • Wat nu als we deze twee gegevens kunnen splitsen? Wat nu als we ervoor kunnen zorgen dat er automatisch geld op je rekening komt zonder dat je je tijd aan een baas hoeft te besteden?

Het doel is om een passief inkomen op te bouwen, zodat je uiteindelijk een miljonairs levensstijl kunt bereiken en met je tijd kan doen wat je wil. Dat kan je als je heel hard werkt binnen een par jaar bereikt hebben. In een volgend artikel meer over de vele verschillende mogelijkheden die er zijn om automatisch en gemakkelijk een extra inkomen te genereren, maar als je niet kunt wachten zou ik zeker hier eens een kijkje nemen. Een eerlijke review over deze cursus volgt nog, maar ik garandeer je dat als je exact dezelfde stappen neemt als ze je laten zien, heb je voor je het weet je eerste geld verdiend via internet. Deze cursus heeft mij inzicht gegeven in de vele mogelijkheden om geld te verdienen op internet.

 

Werkt het?

Als je geld wilt verdienen op internet vergt het inzicht, kennis van de vele methodes die er zijn, en veel doorzettingsvermogen. Het geld komt niet uit de lucht vallen en alleen als je er veel tijd instopt, zal je er succesvol mee worden en een zodanig passief inkomen op kunnen bouwen dat je er van kunt leven. Maar het kan wel degelijk. Ook ik heb hier even mee moeten worstelen omdat ik weet dat dit dubieus klinkt, maar nu kan ik gerust stellen: dit werkt als je lang doorzet. Het werkt voor iedereen die bereid is hard te werken, ongeacht je kennis van ICT, websites, marketing of wat dan ook!

 

Vrijheid

Nu is vrijheid een begrip dat moeilijker te omschrijven valt dan een betekenis geven aan geld. We weten ondertussen dat je financieel vrij kunt zijn door je rekening automatisch te laten aangroeien, maar dit is niet de volledige definitie van (financiële) vrijheid.

Sommigen hebben nood aan een wereldreis om zich vrij te voelen. Anderen nemen genoeg met een boswandeling. Toch heeft vrijheid voor mij niet zozeer te maken met waar je je bevindt, maar eerder wat er zich in je hoofd afspeelt. Het gevoel dat je elke persoon, gebeurtenis of gedachte in je leven los kunt laten met het vertrouwen dat het toch allemaal goed komt. Hiervoor is het genoeg om simpel diep in en uit te ademen en je gedachten te verplaatsen naar het hier en nu, naar dit moment.  Je kunt op dit moment genieten van alles dat je rondom je ziet. Voel bewust hoe de wind met je haren speelt, hoor hoe gelukkig spelende kinderen zijn en zie de schoonheid van de natuur overal om je heen. Van het groene gras naar prachtig ruikende bloemen naar de hoogste bomen, als je je één kunt voelen met het moment en je bent oprecht dankbaar dat je deze momenten mag meemaken zal je zelf merken hoe ongekend hoog dit gevoel van vrijheid is.  Natuurlijk bepaalt iedereen zelf hoe hij of zij vrijheid het liefste beleeft. Het gaat er ten slotte om dat je zelf gelukkig bent en zoveel mogelijk dingen kunt doen die je leuk vindt!  Met dit artikel wil ik je enkel doen beseffen dat er meer mogelijkheden zijn om deze dingen te doen die je leuk vind, ook al denk je dat deze teveel geld of tijd kosten. 

 

Opmerking redactie: Het product wat in dit artikel wordt aangeboden is een abonnement waarvoor u maandelijks betaalt. Tijdens het aankopen kunt u de abonnementsvorm echter afvinken zodat u een eenmalig op zichzelf staand product koopt, wat genoeg informatie bevat om te beoordelen of het iets voor u is. Als het u dan bevalt kunt u altijd later besluiten een abonnement bij te kopen.


Tags: makkelijk geld verdienen, passief inkomen,
Artikel geschreven door: Yap86.
Publicatie datum: 2014-05-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving