aanmeld knop
dot

Hoe verbreek je de relatie met je vriendje?

gebroken hart..jpg
Ben jij je vriendje beu geworden maar weet je niet hoe je dat aan hem duidelijk kan maken zonder zijn hart te breken? Dan is dit artikel bestemd voor jou. In dit artikel vind je een aantal tips die je helpen om met je vriendje te breken.

Om mee te beginnen moet je je vriendje ruim van te voren signalen geven. Het is een slechte tactiek om hem ineens te laten vallen. Vraag hem terloops eens of hij het wel zeker weet of hij nog bij jou wil blijven, of vraag hem of hij andere meisjes ook aantrekkelijk vindt. Laat hem weten dat er andere meisjes zijn die heel graag met hem zouden willen daten als jij niet langer beschikbaar zou zijn.

 

Sterk zijn zelfvertrouwen

  • Laat het hem weten als andere meisjes met hem flirten. Als je iemand kent waarvan je weet dat zij een oogje op hem heeft zeg het hem dan. Vertel hem dat hij de soort jongen is waarmee ieder meisje gelukkig zou zijn om als vriendje te hebben. In feite ben je hem aan het voorbereiden op zijn wereld zonder jou.
  • De volgende stap in het verbreken van de relatie met je vriendje is het vinden van een geschikte tijd en plaats om het te doen. Er zijn plaatsen en tijden die echt heel ongeschikt zijn. Tijdens het autorijden bijvoorbeeld. Onnodig te zeggen dat dit levensgevaarlijk is.

Geschikt moment

Een andere situatie die niet geschikt is om het slechte nieuws te brengen is na een "dramatische gebeurtenis". Het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat je de verkeerde indruk wekt omdat hij op een feestje met een ander meisje danste. Probeer te voorkomen alsof het lijkt dat jij hem daarvan de schuld geeft. Dan zou hij de indruk kunnen krijgen dat als hij zich goed gedraagt hij jou weer terug wint. Je wilt hem laten weten dat je goed hebt nagedacht over je beslissing. Dat het draait om wat je met de rest van je leven wilt doen, en dat het echt over is.

 

Waar maak je het uit?

Je moet overwegen wat het beste past bij zijn karakter wanneer je een keus maakt waar je het hem vertelt. Wordt dat een openbare of privé plek? Als hij een gevoelig karakter heeft is een privé plek mogelijk meer geschikt, maar als je verwacht dat hij een scène gaat maken kan een openbare plaats zijn dramatiek mogelijk temperen. Soms is een rustig restaurant waar tranen of driftbuien misplaatst zijn de beste keus.

Als je kiest voor een van jullie thuis, dan kun je nog overwegen welke keus de beste is. Bij hem thuis kun je simpelweg de deur achter je sluiten nadat je hem verteld hebt wat je op je hart hebt. Bij jou thuis kan het moeilijk worden om hem je huis te doen verlaten.

 

Het is uit, wees daarin duidelijk

  • Wees erop voorbereid om al zijn spullen terug geven en hem te vragen hetzelfde te doen. Dit is een concreet signaal aan hem dat de relatie nu echt over en uit is.
  • De volgende stap is het tijdelijk verbreken van alle communicatie met je vriendje. Bel hem niet op, stuur geen SMS-jes en bedenk geen excuses om hem "toevallig" tegen te komen. Beantwoord ook zijn oproepen of SMS-jes niet.
  • Maak het duidelijk dat je een periode nodig hebt om af te koelen voordat jullie weer vriendschappelijk kunnen worden.

Hou jezelf niet voor de gek dat door deze stappen te volgen een vriendje die werkelijk van je houdt de beëindiging van de relatie gemakkelijk zal vinden. Maar deze tips zullen hem helpen om zich aan te passen aan een leven zonder jou. Dit is hoe je de relatie met je vriendje kan verbreken. 

 

Gerelateerde artikelen:


Tags: Relatie verbreken,mijn ex terug,opnieuw beginnen
Artikel geschreven door: Berto.
Publicatie datum: 2014-06-03
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving