aanmeld knop
dot

Een huis laten bouwen door bouwbedrijf Lichtenberg

Kunststof kozijnen.jpg
Ik heb mijn huis laten bouwen door bouwbedrijf Lichtenberg en ben hier zeer tevreden over. Om die reden wil ik mijn verhaal graag met jullie delen in de hoop dat ik jullie kan helpen. Wil je een huis laten bouwen? Lees dan onze ervaring in dit artikel.

Zelf vind ik het altijd fijn om te horen hoe andere mensen een bedrijf hebben ervaren alvorens ik zelf met een bedrijf in zee ga. En ik heb het idee dat meer mensen zo denken, vandaar dat ik mijn ervaring hier met jullie ga delen.

 

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek werden wij heel hartelijk ontvangen door de medewerkers van bouwbedrijf Lichtenberg. De adviseur waar wij gesprek mee hadden gaf ons het gevoel dat hij alle tijd had en dat wij precies konden vertellen wat wij kwijt wilden. Ik zelf had diverse voorbeeldwoningen uit tijdschriften gehaald die mij heel erg aanspraken. Deze foto’s heb ik laten zien en bij het bouwbedrijf hadden ze daardoor een heel goed idee van wat wij mooi vinden. Echter stelde de adviseur een paar praktische vragen waar wij zelf nog helemaal niet over na hadden gedacht.

 

Prachtige schetsen

Aan de hand van de gesprekken en foto’s uit tijdschriften ging het bouwbedrijf schetsen voor ons opstellen. Het resultaat was precies zoals wij onze droomwoning voor ogen hadden. Daarnaast werd er echt heel goed rekening gehouden met ons budget en kregen we dus geen droomvilla onder ogen die we niet zouden kunnen betalen, maar een woning die bij ons budget paste.

 

Vervolg fasen

Nadat de schets was omgezet naar een prachtige tekening waren wij nog blijer dan we al waren. Dit was echt het huis dat wij graag wilden. Zo zijn wij dus diverse afspraken met bouwbedrijf Lichtenberg aangegaan en hebben we uiteindelijk gezegd dat zij onze prachtige woning mochten gaan bouwen. Ons huis is drie maanden geleden opgeleverd en we wonen al in ons droomhuis. De bouw is voorspoedig verlopen en we kwamen niet voor negatieve verassingen te staan. Al met al is mij het gehele bouwproces bij bouwbedrijf Lichtenberg uitstekend bevallen. Van de eerste kennismaking tot en met de oplevering, alles is in de puntjes geregeld. Wanneer u een huis wilt laten bouwen raad ik u bouwtekeningen zeker aan. Ik heb namelijk nog geen seconde spijt gehad van het laten bouwen van mijn huis. 

 

Download 10.000 bouwtekeningen voor huis en tuin


Tags: Huislaten bouwen, bouwbedrijf, bouwbedrijf lichtenberg
Artikel geschreven door: LisaVbeek3.
Publicatie datum: 2014-06-03
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving